افشاگری بسیج عراق علیه‌ نفاق آمریکا

سه شنبه 18 آبان 1395
10:12
افشاگری بسیج عراق علیه‌ نفاق آمریکا بسیج عراق اعلام کرد به پشتیبانی هوایی آمریکای منافق، نیاز ندارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد ارسلان" فرماندۀ نیروی ترکمن های بسیج عراق، از اقدامات آمریکا در عراق به شدت انتقاد کرد.

ارسلان در گفت وگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه خاطر نشان کرد که الحشد الشعبی (بسیج)، دخالت آمریکا در اوضاع عراق را نمی خواهد.

وی افزود: بسیج عراق، در عملیات آزادسازی موصل، نیازی به پشتیبانی هوایی آمریکا ندارد، زیرا اساساً داعش، ساختۀ آمریکاست و ما این موضوع را به حیدر العبادی نخست وزیر عراق نیز اعلام کرده ایم.

فرماندۀ نیروی ترکمن های بسیج با تاکید بر پیشروی گستردۀ نیروهای بسیج عراق به سمت جنوب موصل، خاطر نشان کرد: در این محور، شمار زیادی از شهرها و روستاهای اطراف موصل را آزاد کردیم.
ارسلان دربارۀ داعش نیز گفت: با پیشروی نیروهای ما، عناصر آنان روز به روز در حال فروپاشی هستند. واقعیت آن است که رسانه های آمریکایی امکانات و توانمندی های داعش را بزرگنمایی کرده بودند.

وی خاطرنشان کرد: نه تنها سلاح هایی که در اختیار داعشی هاست، بلکه حتی آب آشامیدنیِ آن ها نیز از آمریکا تامین می شود، به همین سبب از نظر ما، آمریکا در مبارزه با داعش، نفاق می ورزد.

205

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد