تدابیر امنیتی در اربعین امسال +ویدیو

يکشنبه 23 آبان 1395
14:49
مسؤولان عراقی برای تأمین امنیت زوار حسینی و پیشگیری از هر گونه حملۀ تروریستی احتمالی در اربعین امسال، تدابیر لازم را اندیشیده اند و 30 هزار نیروی امنیتی را به حال آماده باش درآورده اند.

"نصیر عبدالامیر" عضو کادر امنیتی مرقد امام حسین(ع) روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار شبکه العالم گفت: کادر امنیتی مرقد امام حسین (ع) یک مرکز هماهنگی است و با دوربین هایی که در اختیار دارد ،  به کنترل امنیت عمومی می پردازد، و اطلاعات و فیلمهای لازم را در اختیار نهادهای امنیتی قرار می دهد.
شهرکی به نام امام حسین (ع) بین کربلای معلا و استان بابل برای خدمت رسانی به زوار احداث شده است، که بارگاه حسینی این شهرک را برای ارائه خدمات بیشتر به زوار توسعه داده است.
عبدالامیر طه مسئول شهرک امام حسین (ع) در مصاحبه با خبرنگار العالم گفت: ما همه امکانات لازم را از جمله استراحتگاه ها و مراکز بهداشتی و درمانی برای استقبال از زوار آماده کرده ایم.
مرزهای عراق مملو از زائرانی است که مقامات عراقی تعداد آنها را 4 میلیون نفر برآورد می کنند، و می گویند از 60 کشور جهان به سوی کربلای معلا حرکت کرده اند.

زوار عراقی نیز با پای پیاده از شهرهای مختلف عراق خصوصاً شهر بصره که با کربلای معلا 500 کیلومتر فاصله دارد ، به سوی مرقد مطهر امام حسین (ع) حرکت می کنند و حرکت آنها از اوایل ماه صفر آغاز می شود.

214

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت