روزنامۀ تایمز: ترامپ از نوادگان بنیان‌گذار روسیه است

سه شنبه 25 آبان 1395
20:11
روزنامۀ تایمز: ترامپ از نوادگان بنیان‌گذار روسیه است روزنامه تایمز انگلیس، به نقل از یک روزنامه روسی، مدعی شد دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا، از نوادگان پادشاهان روسیه است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تایمز به نقل از یک روزنامه محلی روسی نوشت: «دونالد ترامپ از نوادگان روریک، بنیانگذار روسیه است».
تایمز افزود: «پس از بررسی اطلاعات مربوط به شجره ‌نامه ها مشخص شده است که مادر ترامپ، که اسکاتلندی است، از نوادگان روریک، مؤسس روسیه در قرن نهم، است». ماری ‌آن ترامپ، مادر رئیس‌ جمهور منتخب آمریکا، در سال 1912 در اسکاتلند متولد شد و زمانی که 17 سال داشت به ایالات متحده نقل مکان کرد.

تایمز نوشت، بر اساس آنچه روزنامۀ روسی آورده است، دونالد ترامپ از نسل سی و ششم روریک است و اجداد ترامپ از بستگان نزدیک روریک و "هنری سوم" پادشاه انگلیس هستند.
خاندان روریک از قدیمی‌ترین نژادها در اروپای قدیم محسوب می‌شوند که تا سال 1598 در روسیه حکومت می‌کردند.


216

0% ...

آخرین اخبار

نظم جهانی در حال تغییر است/ ملت‌های منطقه سرنوشت خود را به اسب بازنده گره نزنند


استفاده از لانچرهای دوپایه برای نخستین بار در جنگ تحمیلی+ فیلم


تغییر محاسبات چین در قبال تایوان پس از تجاوز آمریکا به ایران


چالش جدی پدافند اسرائیل در برابر الگوی جدید حملات موشکی ایران


حمله دشمنان متجاوز به خطوط زمینی در غرب قم/ تردد در جاده‌های استان در جریان است


فرمانده سابق ناتو: ایران اهرم‌های فشار ارزشمندی مقابل آمریکا دارد


ادامه حمله پهپاد‌های ارتش به صنایع پتروشیمی رژیم صهیونیستی


تیراندازی نزدیک کنسولگری رژیم صهیونیستی در استانبول


تردید درباره قاطعیت ارکان نظام، عامل تخریب کشور است


مخالفت فرانسه با تهدید ترامپ علیه زیرساخت‌های ایران