تلاش آمریکا برای حفظ جبهه النصره

شنبه 29 آبان 1395
08:50
تلاش آمریکا برای حفظ جبهه النصره وزیر امورخارجه روسیه تأکید کرد، این احساس وجود دارد که آمریکا تلاش می کند جبهه النصره را حفظ کند.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، "سرگئی لاوروف" اعلام کرد، چگونگی پیشرفت همکاری با آمریکا در رابطه با سوریه، مسکو را ناراحت می کند، و این احساس وجود دارد که آمریکا تلاش می کند جبهه النصره را حفظ کند.
خبرگزاری اسپوتنیک خاطرنشان کرد که لاوروف معتقد است، تماس های روسیه و آمریکا ثمربخش است، اما مسئله این است که نمی توان معارضان را از تروریست ها جدا کرد.
لاوروف گفت: چگونگی پیشرفت تماس های ما با امریکا در رابطه با سوریه ما را ناراحت می کند… این تماس ها در ژنو در سطح نظامیان با جلب کارشناسانی از برخی از کشور های خاور میانه جریان دارد که بطور مستقیم در درگیری سوریه حضور داشته و از معارضان حمایت می کنند.
وی افزود: این تماس ها با آمریکا ثمربخش است اما مسئله مرزبندی بین باصطلاح مخالفانه میانه رو و جبهه النصره است که آمریکایی ها به خاطر آن نتوانسته اند توافق های حاصله با ما را اجرا کنند.
لاوروف همچنین خاطرنشان کرد، شواهد هرچه بیشتری حاکی از آن دیده می شود که تمایل به حفظ جبهه النصره، به عنوان تواناترین نیروی مخالف اسد غلبه دارد، و این درحالی است که این گروه هم در امریکا، هم در روسیه و هم در سازمان ملل متحد در فهرست گروه های تروریستی گنجانده شده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم


فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است


گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند


برنامه اشغالگران برای جایگزینی جمعیت فلسطین با شهرک نشینان صهیونیست


سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان