جابجایی برخی اهالی شرقاط به دلیل همکاری با داعش

يکشنبه 30 آبان 1395
11:31
جابجایی برخی اهالی شرقاط به دلیل همکاری با داعش فرماندار شرقاط در استان صلاح الدین عراق، از جابجایی اهالی یکی از محله های این شهر به خاطر همکاری آنها با گروه تروریستی داعش و پنهان کردن اجساد عناصر این گروه خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه العالم، "علی الدودح" تصریح کرد: فرماندهی عملیات صلاح الدین به ریاست سرلشکر ستاد "جمعه عناد" تصمیم گرفت که اهالی محله "العسکری" شرقاط را به خاطر همکاری آنها با عناصر گروه تروریستی داعش تحت تدابیر شدید امنیتی به مکان دیگری منتقل کند.
وی به شبکه السومریه گفت: برخی اهالی محله مذکور با داعش همکاری می کنند، و این امر قابل قبول نیست زیرا داعش خاستگاهی دارد و اهلی این محله یکی از همانها است.
فرماندار شرقاط تصریح کرد: گروهی از عناصر داعش یک مرکز ایست و بازرسی را در مرکز این بخش ایجاد کرده و پنج نفر از نیروهای الحشد الشعبی را به قتل رساندند.
وی افزود: نیروهای امنیتی توانستند سه نفر از اعضای این گروه را کشته و دو نفر دیگر را نیز تحت تعقیب قرار داده و آنها را در محله العسکری بکشند، اما اهالی اجساد این داعشی ها را مخفی کرده، و آنها را هنوز پیدا نکرده ایم.
الدودح خاطرنشان کرد: اوضاع امنیتی تحت کنترل و شرایط عادی است، و به جز این حادثه، هیچ درگیری مسلحانه جدیدی روی نداده است.
وی تصریح کرد: فرماندهی عملیات صلاح الدین تصمیم گرفت که خانواده ها را به یک مجتمع مسکونی در روستای ربیضه در ناحیه العلم برده و آنها را تحت مراقبت امنیتی قرار دهد.
این مسؤول عراقی تاکید کرد: هرکس با داعش همکاری کند، داعشی است و اصلا نخواهیم پذیرفت کسی با این گروه تروریستی که خواهان کشتار و ویرانی همه چیز و از بین بردن زندگی است، همکاری کند.
گروه داعش همچنان ساحل چپ شرقاط را در کنترل خود دارد و از آنجا برای حملات متفرقه علیه شرقاط و مقرهای دولتی استفاده می کند.
6

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت