سیستم ناوبری خودکار تسلا پیرامون خود را چگونه می بیند؟

سه شنبه 2 آذر 1395
11:41
ایلان ماسک ویدیویی از اتومبیل خودران مدل S کمپانی تسلا منتشر کرده که چگونگی تشخیص اشیا و مسیریابی خودرو را به کمک دوربین های تعبیه شده نشان می دهد.

این ویدیو آنچه را که نرم افزار خودران یک مدل S تسلا به صورت آنی مشاهده کرده و بدون دخالت انسان پردازش می نماید را به تصویر می کشد که همراه با موسیقی جالب استفاده شده برای آن، لحظات مفرح و جذابی برای بیننده به ارمغان می آورد.

در حالی که انسان در مورد اتومبیل های خودران و امکان رسیدگی به کارهای مختلف در حال رسیدن به مقصد در خودروی شخصیش خیال پردازی می کند، تکنولوژی های پیشرفته و شگفت آور تسلا، تمام رویاهای بشر را به واقعیت تبدیل کرده است.

العالم - جدیدترین ویدیوها

ویدیوی اخیر تسلا نشان می دهد حضور در یک اتومبیل خودران چه حسی خواهد داشت و چگونه پدال های گاز و ترمز خود به خود و به شکلی جادویی فشرده می شوند.

این دمو تصاویر زنده سه دوربین به کار رفته در جهات مختلف خودروی مدل S تسلا را نمایش می دهد و چگونگی تشخیص اشیای پیرامون و واکنش در مقابل آنها را به تصویر می کشد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر ایزدی: با یک صدم هزینه‌های نظامی دشمن بر آنها غلبه کردیم


شبح سوسیالیسم بر فراز آمریکا


امتناع ریاض از پذیرش مجروحان مزدور مسلح یمنی+فیلم


ادامه دعوای ترامپ با بی‌بی‌سی/ رئیس‌جمهوری آمریکا: مزاحم خانواده‌ام نشوید


حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان عراق


پیامدهای جنگ علیه ایران؛ شرکت‌های انگلیسی در آستانه ورشکستگی قرار گرفتند


دشمن سعودی نظامیانش را در یمن رها کرد تا بمیرند+فیلم


تحریم تازه قاضی دیوان عالی برزیل؛ اهرم واشنگتن برای تشدید فشار بر دولت داسیلوا


کارشناس مجری یمنی: سیطره بر یمن به کابوسی برای آل سعود تبدیل شده است


قالیباف: آموزش وپرورش نهادی تمدن ساز و آینده ساز است