اجساد شهدای حله امروز به ایران می رسد

جمعه 5 آذر 1395
11:18
اجساد شهدای حله امروز به ایران می رسد معاون عتبات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: براساس رایزنی ها و اعلام سفارت جمهوری اسلامی ایران در عراق، قرار است اجساد شهدای انفجار تروریستی حله امروز -جمعه- با هواپیما وارد ایران شود.

العالم - ایران

حیدری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس بازدیدهای مسئولان، مجروح ایرانی در بیمارستان های الشوملی و حله مشاهده نشده است؛ این حادثه مجروح ایرانی نداشته است اما هشت مجروح افغان ساکن ایران ساعت 6 صبح از مرز ایران به کشور بازگردانده شدند.

در حمله تروریستی که عصر پنجشنبه در منطقه الشوملی در 120 کلیومتری جنوب شرقی بغداد در استان بابل عراق رخ داد، بیش از 70 نفر از زائران اربعین حسینی کشته شدند که شماری از آنها ایرانی هستند.

برخی منابع خبری تعداد قربانیان حادثه تروریستی عصر پنجشنبه در استان بابل عراق را بیش از 80 نفر ذکر کردند.

0% ...

آخرین اخبار

عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است


ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟


گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین


صداوسیما با شعار «صدای حقیقت خاموش نخواهد شد»، سالگرد حمله به صدا و سیما را گرامی می‌دارد


شیخ نعیم قاسم: به طور میانگین روزانه ۳۰ عملیات انجام دادیم/ به پیروزی برای لبنان و بیرون راندن اسرائیل ایمان داریم


از جبل عامل تا تهران؛ فروپاشی افسانه "اسرائیل بزرگ" و شکل‌گیری نظم چندقطبی در خاورمیانه