واکنش روسیه به «نشانه رفتن سلاح هسته‌ای» به سوی ناتو

جمعه 5 آذر 1395
19:25
واکنش روسیه به «نشانه رفتن سلاح هسته‌ای» به سوی ناتو دیمتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه، تاکید کرد سیاست خارجی روسیه، تنها، توسط رئیس جمهوری این کشور تعیین می شود.

العالم - اروپا
 به گزارش پایگاه خبری الوفد، پسکوف این مطلب را در توضیح سخنان یک سناتور روس مطرح کرد که از واکنش احتمالی روسیه به پیشروی نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی به سوی این کشور خبر داده بود. فرانتس کلینتسیویچ، معاون اول کمیسیون دفاعی و امنیتی شورای فدراسیون روسیه، چندی پیش در جمع خبرنگاران گفته بود: «هرگونه اقدام خصمانه ناتو و هرگونه تلاش برای الحاق کشورهای جدید به پیمان آتلانتیک شمالی با واکنش شدید روسیه مواجه خواهد شد».

وی گفته بود: «شاید پاسخ روسیه آن باشد که  سلاح های خود، از جمله سلاح های هسته ای، را به سوی تاسیاست ناتو در هر جایی نشانه رود که تهدید برای روسیه باشند».

217

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی