قطر: به مخالفان سوریه سلاح ضد هواپیما می‌دهیم

يکشنبه 7 آذر 1395
10:37
قطر: به مخالفان سوریه سلاح ضد هواپیما می‌دهیم وزیر امورخارجه قطر تأکید کرد که کشورش به حمایت تسلیحاتی از "مخالفان" در سوریه ادامه می دهد و به آنان برای سرنگونی هواپیماهای سوری و روسی، سلاح ضد هواپیما خواهد داد.

العالم- سوريه
"محمد بن عبدالرحمن آل ثانی" با اشاره به حمایتهای قطر از گروه های مسلح در سوریه گفت: این حمایت ادامه خواهد یافت و ما آن را متوقف نخواهیم کرد.
وی با بیان اینکه حمایت از گروه های مسلح حتی در صورت سقوط حلب ادامه می یابد، به خبرگزاری رویترز تأکید کرد: "قطر تنها نخواهد بود، و به مخالفان موشک های دوش پرتاب می دهد تا از خود در مقابل جنگنده های سوریه و روسیه دفاع کنند."!!
این وزیر قطری افزود: با وجود نیاز مخالفان به حمایت نظامی، رساندن سلاح دوش پرتاب ضد هواپیما به دست آنان، نیازمند موافقت جمعی حامیان آنها است.
محمد بن عبدالرحمن خاطرنشان کرد: آمریکا همپیمان تاریخی قطر است و ما می خواهیم که واشنگتن در کنار دوحه باقی بماند، ولی اگر آنان بخواهند نظر خود را تغییر دهند، ما در قطر مواضع و اصول خود را تغییر نخواهیم داد.
وی با این حال پیش بینی کرد که نظرات دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا درباره سوریه، پس از دریافت گزارشهای اطلاعاتی از این کشور، تغییر کند.
وزیر امورخارجه قطر با اظهار نارضایتی از قرار گرفتن دولت مصر در کنار دولت سوریه، گفت: "عبدالفتاح سیسی رئیس جمهور مصر که دولت او برای کمک به اقتصاد ضعیف خود میلیاردها دلار از کشورهای عربی دریافت کرد، با حمایت از تصمیم روسیه درخصوص پشتیبانی از اسد، ما را شوکه کرد."
خبرگزاری رویترز خاطرنشان کرد که قطر حامی اصلی گروه های مسلح در سوریه است، و با عربستان، ترکیه و برخی دولتهای غربی در برنامه کمکهای تسلیحاتی به این گروه ها مشارکت دارد. این برنامه زیر نظر "سی آی ای" اداره می شود.

0% ...

آخرین اخبار

صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت