انتقام‌جویی به سبک "اسرائیل"..

لیبرمن: انتقامِ آتش‌سوزی را با شهرک‌سازی می‌گیریم!

دوشنبه 8 آذر 1395
04:58
لیبرمن: انتقامِ آتش‌سوزی را با شهرک‌سازی می‌گیریم! وزیر دفاع رژیم صهیونیستی، واکنشِ این رژیم به آتش سوزی های گسترده را گسترش شهرک سازی در مناطق فلسطینی اعلام کرد.

العالم فلسطین اشغالی
«آویگدور لیبرمن» ادعا کرد که 17 مورد از 110 مورد آتش سوزی در «اسرائیل» عمدی بود.
لیبرمن هنگام بازدید از شهرک صهیونیست نشینِ حلمیش در شمال غربی رام الله گفت:«ما از انتقام و این گونه مسائل صحبت نمی کنیم.. اما بهترین پاسخ به آتش سوزی، گسترش شهرک سازی (در کرانه باختری) است!»
در این میان، «گلعاد آردان» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، تخریب خانه های عاملان آتش سوزی را خواستار شد.
آردان در گفت وگو با شبکه 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی، آتش سوزی ها را وجه دیگرِ عملیات زیرگرفتن و چاقو زدن به صهیونیست ها دانست و استفاده از همان مجازات برای عاملان آتش سوزی را خواستار شد.
«نفتالی بِنِت» وزیر آموزش رژیم صهیونیستی نیز گفت:«اسرائیل، با موجی از تروریسم قومی مواجه است که هدفِ آن، کشتار یهودیان و ایجاد ترس و وحشت در میان آنان است».
بنت تاکید کرد که رژیم صهیونیستی در واکنش به این آتش سوزی، اقدام به شهرک سازی گسترده در کرانه باختری خواهد کرد.

205

 

0% ...

آخرین اخبار

ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم


۱۴ روز تا نهایی‌سازی مذاکرات غزه در بحبوحه پیچیدگی‌های جدید


۸۰۰ سازه آمریکایی خاکستر شد + فیلم


فرمانده نیروی هوایی ارتش: در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود


شخصیت لبنانی خواستار توقف مذاکرات مستقیم با دشمن صهیونیستی شد


امیر سرتیپ اكرمی‌نیا: ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملا آماده است


اعلام حمایت پاکستان از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز