واکنش دمشق به تجدید حمایت قطر از تروریست‌ها

دوشنبه 8 آذر 1395
18:07
واکنش دمشق به تجدید حمایت قطر از تروریست‌ها وزارت امور خارجه سوریه، اظهارات وزیر خارجه قطر درباره تداوم حمایت‌های تسلیحاتی از تروریست‌ها را تلاشی برای بالابردن روحیه آنان دانست.

العالم - سوریه

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت امور خارجه و مهاجران سوریه تاکید کرد که اظهارات وزیر خارجه قطر درباره تداوم حمایتهای تسلیحاتی از تروریستها به رغم نشانه های تغییر در مواضع بین المللی در قبال تروریسم، در واقع تلاشی برای بالابردن روحیه تروریستها به سبب شکستهای پیاپی آنها از نیروهای قهرمان ارتش سوریه است.

در پی اظهارات محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر، یک منبع رسمی در وزارت امور خارجه و مهاجران سوریه گفت: دولت قطر بار دیگراز طریق ارائه انواع حمایتهای تسلیحاتی و مالی وسیاسی به گروههای تروریستی ارتباط خود با این گروههای تروریست مسلح در سوریه را رسوا می کند، حمایت قطر از تروریسیم مساله ای است که نظام قطر را به یکی از خزائن افراطگرایی و تروریسم و تفکر تکفیری تبدیل کرده است.

به گزارش سانا، این منبع افزود: البته نظام قطر نیازی به تایید و تاکید ارتباطش با تروریست ها ندارد، زیرا دیگر ارتباط این نظام با تروریسم تکفیری برای همه روشن شده است؛ میانجیگری های ناستودنی اش نزد تروریستها برای آزادی ربوده شدگان و گروگان ها سبب شد تا این دولت به کانالی اساسی برای ارتباط با گروههای تروریستی تبدیل شود.

این منبع در وزارت امور خارجه ومهاجران سوریه خاطرنشان کرد که تروریسم در سوریه رو به زوال است و جامعه جهانی باید کشورهای حامی تروریسم را که خطری برای امنیت و صلح جهانی هستند، ادب کند؛ حامیان تروریسم دیر یا زود بهای سیاستهای تخریبی خود را خواهند پرداخت؛ زیرا بی شک دامن آنها را فراخواهد گرفت.

210

0% ...

آخرین اخبار

عراق، معرفی سفیر رژیم صهیونیستی در «سومالی‌لند» را به شدت محکوم کرد


پزشکیان و شهباز شریف امروز تلفنی گفت وگو می کنند


بقائی: «محاصره» بنادر و سواحل ایران نقض آتش‌بس و مصداق جنایت جنگی است


جلسه دادگاه نتانیاهو باز هم به تعویق افتاد


هاآرتص: ارتش اسرائیل مانند غزه روستاهای لبنان را ویران می‌کند


گزارش حزب الله از ۲ هزار عملیات در نبرد ۴۵ روزه با دشمن صهیونیستی


پاپ خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان 


عجیب اما واقعی؛ دیپلمات‌های آماتور آمریکایی «عمدا» برای شکست مذاکرات چیده می‌شوند!


پزشکیان: افتخارات کشور مرهون دانشمندان است/ استمرار درگیری‌ها به نفع هیچ طرفی نیست