حضور غیرمنتظرۀ رهبر کره شمالی در سفارت کوبا

سه شنبه 9 آذر 1395
11:35
حضور غیرمنتظرۀ رهبر کره شمالی در سفارت کوبا پس از اعلام سه روز عزای عمومی در کره شمالی به دلیل درگذشت «فیدل کاسترو» رئیس جمهور پیشین و رهبر انقلاب کوبا، «کیم جونگ اون» رهبر این کشور با حضور در سفارت کوبا در پیونگ یانگ به وی ادای احترام کرد.

العالم - کره شمالی
کیم جونگ اون روز سه شنبه با حضور در سفارت کوبا در پیونگ یانگ از «کاسترو» به عنوان یار قدیمی و دوست بسیار نزدیک کشورش نام برد و از مرگ وی ابراز تاسف کرد.
وی به سفیر کوبا در کشورش گفت که یاد و خاطره فیدل کاسترو همیشه در ذهن او و مردم کره شمالی زنده خواهد بود.
پس از مرگ کاسترو، پرچم ها در کره شمالی به حالت نیمه افراشته در آمده و از مردم نیز خواسته شده تزییناتی انجام دهند که نشان دهد در این غم با مردم کوبا شریک هستند.
کره شمالی همچنین هیاتی را از کمیته مرکزی حزب کمونیست راهی هاوانا کرده است تا در مراسم تدفین کاسترو شرکت کند.
خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی گزارش داد که حضور کیم جونگ اون در سفارت کوبا بیانگر عمق روابط و مناسبات این دو کشور است، و نشان می دهد که پیونگ یانگ و هاوانا روابط دیپلماتیک بسیار نزدیکی با یکدیگر دارند. چرا که به ندرت دیده شده رهبر کره شمالی برای چنین برنامه هایی در سفارت یک کشور حاضر شود.
کاسترو در سال 1986 به کره شمالی سفر کرد و دو کشور توافق کردند روابط دوستانه نظامی و همکاری‌هایشان را در راستای مقابله با امپریالیسم گسترش دهند.
کاسترو جمعه گذشته در سن 90 سالگی درگذشت. 

0% ...

آخرین اخبار

راهپیمایی‌ یمنی‌ها در حمایت از پیروزی ایران علیه متجاوزان آمریکایی ـ صهیونی


عراقچی: نام «کمال خرازی» با وقار دیپلماسی ایران گره خورده است


۳۰ کشته بر اثر حمله پهپادی به یک جشن عروسی در سودان


جلسه انتخاب رئیس جمهور عراق فردا برگزار می‌شود


پزشکیان: شهید خرازی از چهره‌های اثرگذار در عرصه دیپلماسی کشور بود


امام شهید انقلاب همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و همواره دعاگوی آنان بودند


بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی در پی شهادت سید کمال خرازی


رئیس مجلس شهادت کمال خرازی را تسلیت گفت


۷ عامل وابسته به معاندین دستگیر شدند


حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله علیه اراضی اشغالی