یک داعشی همسرش را به دلیل نجات فرزندش کشت

جمعه 12 آذر 1395
11:22
یک داعشی همسرش را به دلیل نجات فرزندش کشت یکی از عناصر گروه تروریستی داعش همسر خود را به جرم فراری دادن پسر 9 ساله شان به مناطق آزادشده، درون گودالی زندانی کرد و وی را از شدت گرسنگی و تشنگی کشت.

العالم - عراق
 عدی الخدران یکی از فرماندهان بسیج مردمی عراق روز جمعه به شبکه السومریه گفت: "یکی از عناصر مسلح داعش در منطقه الفتحه در شرق صلاح الدین، همسرش را به جرم فراری دادن پسر 9 ساله شان به مناطق آزادشده به مدت چند روز بدون آب و غذا در گودالی زندانی کرد. این زن که نمی خواست پسرشان در عملیات انتحاری مورد استفاده قرار گیرد، بر اثر تشنگی و گرسنگی جان باخت."
الخدران تصریح کرد که این عنصر داعشی قصد داشت پسرش را به عملیات انتحاری بفرستد که همسرش، پیشدستی کرده و پسرش را نجات داد اما خود، قربانی افکار افراطی همسرش شد.
به گفته منابع امنیتی هنوز برخی گروه های وابسته به داعش در بعضی از مناطق استان صلاح الدین از جمله منطقه "الفتحه" حضور دارند. این منطقه پایگاه حمله گروه های داعشی به مناطق آزادشده است.

208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است