روسیه حیلۀ جدید جبهۀ النصره در حلب را افشا کرد

جمعه 12 آذر 1395
21:49
روسیه حیلۀ جدید جبهۀ النصره در حلب را افشا کرد وزیر خارجۀ روسیه گفت همۀ گروه های مسلح مخالف در حلب تحت امر جبهۀ فتح الشام (جبهه النصرۀ سابق) هستند.

العالماروپا
سرگئی لاوروف در کنفرانس مطبوعاتی با پائولو جنتیلونی، همتای ایتالیایی اش، در رم اظهار داشت: «اعلام تشکیل ارتش جدید حلب، تلاش برای جلو انداختن جبهۀ فتح الشام با نامی جدید و رهاندن آن از تحریم های بین المللی است».

 


این اظهارات لاوروف در پاسخ به سوالی دربارۀ عوامل پشت پردۀ اعلام انحلال همۀ گروه های نظامی در مناطق شرقی حلب و ادغام آنها در ارتشی جدید با نام «ارتش حلب» بیان شد.
وزیر خارجۀ روسیه خاطرنشان کرد: «دربارۀ اخبار تشکیل ارتش حلب که شامل همۀ گروه های مسلح موجود در شرق این شهر می شود و دربارۀ احتمال ملحق شدن تروریست ها به این گروه ارتش جدید، به شما یادآوری می کنم که داده های ما نشان می دهد تقریبا همۀ گروه های تروریستی در شرق حلب، مطیع جبهه النصره هستند و وقتی از تشکیل چنین ارتشی خبر می دهند بعید نیست که این اقدام تلاشی برای جلو انداختن جبهه النصره تحت عنوان و ساختار جدید باشد تا از تحریم ها در امان بماند».
202 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد


پیش‌بینی موسسه مالی آمریکایی از کاهش رشد اقتصادی جهان در سال جاری


پاکستان: تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح پایدار در منطقه ادامه خواهد یافت


ایران چهارمین قدرت برتر تولید علم موتور هواپیما در جهان


بقائی: سیاست‌های غیرمسئولانه، عامل شکست آلمان در عضویت شورای امنیت بود


نشست‌های اتیوپی؛ تلاش برای صلح یا پوششی برای تجزیه سودان؟


ایهود باراک: هیچ نشانه‌ای از تضعیف حزب‌الله دیده نمی‌شود


ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان