امید دی میستورا برای یافتن راه فرار گروههای مسلح از حلب

شنبه 13 آذر 1395
19:31
امید دی میستورا برای یافتن راه فرار گروههای مسلح از حلب استفان دی میستورا فرستاده ویژه سازمان ملل متحد به سوریه ابراز امیدواری کرد که راهی برای در امان ماندن از نبرد هولناک در حلب تحقق یابد.

العالم سوریه 

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، پایگاه اینترنتی روسیا الیوم گزارش کرد که دی میستورا این مطلب را در یک کنفرانس مطبوعاتی در شهر رم ایتالیا بیان کرد.

وی افزود: نبرد جهت سیطره بر حلب بیشتر از این طول نخواهد کشید و این شهر مدت طولانی دوام نخواهد آورد.

دی میستورا ادامه داد: احساسم این بود که نبردی هولناک به راه خواهد افتاد که همزمان با جشن های سال نو میلادی پایان خواهد یافت، البته امیدوارم اصلا نبردی به وقوع نپیوندد و راه حلی برای این موضوع پیدا شود.

ارتش سوریه و هم پیمانانش در روزهای اخیر موفقیت های گسترده ای در زمینه استرداد بخش هایی از حلب از گروه های تروریست محقق ساخته و آخرین آمار حاکیست که 60 درصد شرق این شهر آزاد شده است.

206-9 

0% ...

آخرین اخبار

وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد


تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


تقدیر قالیباف از ایستادگی شجاعانهٔ پاپ لئو در برابر جنایت‌های جنگی