گلوله‌باران شهرهای شیعه‌نشین حلب و ادلب

يکشنبه 14 آذر 1395
23:43
گلوله‌باران شهرهای شیعه‌نشین حلب و ادلب گروه‌های تروریستی بار دیگر دو منطقه نبل و الزهراء واقع در ریف حلب؛ و فوعه و کفریا در حومه ادلب را با راکت و خمپاره هدف قرار دادند.

العالم سوریه

خبرنگار شبکه العالم در سوریه، از اقدام گروه های مسلح در گلوله باران دو شهر نبل و الزهراء واقع در ریف حلب شمالی خبر داد که به زخمی شدن ده ها نفر از غیرنظامیان از جمله کودکان، زنان و وارد آمدن خسارات مالی زیاد منجر شد.

افراد مسلح جیش الفتح و جبهه النصره در استان ادلب نیز چندین قبضه گلوله خمپاره  107 میلیمتری به دو منطقه محاصره شده الفوعه و کفریا شلیک کردند که خسارات مالی برجا گذاشت و زخمی شدن شماری از غیرنظامیان را در پی داشت.

تروریست های تکفیری مستقر در سوریه، هر از چندی شهرهای شیعه نشین حلب و ادلب را مورد حملات موشکی و خمپاره ای خود قرار می دهند. این در حالی است که دو شهر فوعه و کفریا در استان ادلب، همچنان در محاصره تروریست ها قرار دارند.

217
 

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


قاب خاطرات؛ خاطره حسام زیدان خبرنگار شهید العالم از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال سوریه


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان


قالیباف: قوه مقننه آمادگی هر گونه همکاری و پشتیبانی از قوای نظامی کشور را دارد


سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود


هراس صهیونیست‌ها از کابوس پهپادهای حزب‌الله/ معاریو: نتانیاهو اردک لَنگ است


سازمان ملل: کشتار فلسطینیان در محدوده‌ خط آتش‌بس غزه جنایت جنگی است