عقب نشینی یک شرکت نفتی دیگر از کردستان عراق

سه شنبه 16 آذر 1395
23:38
عقب نشینی یک شرکت نفتی دیگر از کردستان عراق وزارت نفت عراق اعلام کرد شرکت چند ملیتی نفتی اکسون موبیل، که نیمی از مناطق کردستان عراق را که در آنجا فعالیت اکتشافی داشت، ترک کرده است.

العالم - عراق
به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، در گزارش وزارت نفت عراق به نقل از آشتی هورامی وزیر منابع طبیعی اقلیم کردستان و لورن کر سخنگوی شرکت چند ملیتی - آمریکایی اکسون موبیل آمده است، این شرکت مناطق «قره هنجیر» و «شرق اربات» و «بیتواته» را که در آنجا فعالیت اکتشافی داشت ترک کرده است.
در این گزارش به نقل از هورامی آمده است «برخی شرکت ها به جدول زمانی قرارداد پایبند نماندند و به موجب قرارداد، می بایست مناطقی را که به آنها واگذار شده بود ترک می کردند».
شورن نیز که دومین شرکت بزرگ نفتی آمریکایی پس از اکسون موبیل است اواخر سال 2015 منطقۀ نفتی «روفی» در شمال اربیل را ترک کرد ولی به حفر چاه های آزمایشی در منطقه سارتا ادامه می دهد.
از سال 2014 شرکت های جهانی نفت، 19 منطقه اکتشاف نفت در کردستان عراق را ترک کرده اند. 

202-9

 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت