هشدار های جانسون به عربستان

پنج‌شنبه 18 آذر 1395
13:15
هشدار های جانسون به عربستان وزیرامور خارجه انگلیس عربستان را به مدیریت جنگ‌های نیابتی و سوء استفاده از اسلام متهم کرد.

العالم - اروپا

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم بوریس جانسون اظهار کرد عربستان سعودی از اسلام برای پیشبرد اهداف سیاسی‌اش سوء‌استفاده می‌کند.

به نوشته گاردین، وزیر امور خارجه انگلیس، عربستان سعودی را به سوء استفاده از اسلام و «خیمه شب بازی» به منظور پیشبرد اهداف سیاسی‌اش در خاورمیانه متهم کرد.

جانسون در اظهاراتش عربستان، (متحد مهم انگلیس) را مورد انتقاد شدید قرار داد. وی  اظهار کرد عربستان سعودی با سوء استفاده از اختلافات مذهبی به گسترش «تراژدی » و جنگ نیابتی در خاورمیانه پرداخته است.

ویدئوی اظهارات جنجالی جانسون در حالی منتشر شده است که ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس، از سفر خود به خلیج فارس برای صرف شام و دیدار با سران کشورهای عربستان، کویت، امارات، قطر، بحرین و عمان باز می‌گردد. به باور تحلیلگران، این اظهارات دولت انگلیس را با فشارهای زیادی روبرو می‌کند چرا که لندن می‌کوشد در سیاست‌های رسمی خود با نادیده گرفتن تجاوزهای عربستان به یمن، منافع مالی شرکت‌های بزرگ انگلیسی را تأمین کند.

0% ...

آخرین اخبار

تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است


ابتکارات دیپلماتیک برای کاهش تنش در منطقه؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و بایراموف


گروسی بار دیگر درخواست بازدید از تأسیسات آسیب‌دیده ایران را تکرار کرد


اذعان رسانه‌های رژیم صهیونیستی به زخمی شدن سه نظامی در جنوب لبنان


نگرانی تاج از کارشکنی آمریکا برای فوتبال ایران


سپاه: دشمن باید با فوریت حملات خود به مردم لبنان را متوقف کند


 پزشکیان: حفظ وحدت، چهارچوب و مبنای نظری دولت وفاق است