قرضاوی: اگر می‌توانستم به حلب می‌رفتم!

يکشنبه 21 آذر 1395
10:44
قرضاوی: اگر می‌توانستم به حلب می‌رفتم! یوسف قرضاوی مفتی قطری مصری، درباره سرنوشت تروریست ها و گروه های مسلح حلب اظهار نگرانی کرد.

العالم - سوریه

یوسف القرضاوی رئیس مرکز موسوم به "اتحادیه جهانی علمای مسلمین" روز شنبه اعلام کرد: اگر توانی داشتم، با کسانی که برای جنگیدن به سوریه می روند، همراه می شدم و در کنار انقلابیون حلب می جنگیدم.
قرضاوی در آخرین روز کنفرانسی دو روزه تحت عنوان "یوسف قرضاوی پیشوای میانه روی و مدرنیته" در شهر استانبول ترکیه گفت: "به حلب نگاه کنید. ما تصور می کردیم که حلب پیروز شده است ولی آنها بر کشتار مردمش پافشاری می کنند . اگر توان رفتن داشتم ، با کسانی که به سوریه می روند ، همراه می شدم و در کنار آنها با طاغوت می جنگیدم."!!
مرکز تحقیقات و مطالعات " تمدن" (غیردولتی) این کنفرانس را به مناسبت 90 سالگی قرضاوی برگزار کرد.
نور الدین نباتی نماینده پارلمان ترکیه ، محمد ولید ناظر کل اخوان المسلمین سوریه، اسعد هرموش نماینده پیشین پارلمان لبنان و ده ها نفر دیگر از کشورهای مختلف عربی در کنفرانس استانبول حضور داشتند.
یوسف عبدالله قرضاوی روز 9 سپتامبر 1926 در روستای صفط تراب شهر المحله الکبری در استان الغربیه در شمال مصر متولد شد.

کنفرانس استانبول

 214

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است