عفو ده‌ها یمنی فریب‌خورده به‌مناسبت میلاد پیامبر (ص)

چهارشنبه 24 آذر 1395
05:58
عفو ده‌ها یمنی فریب‌خورده به‌مناسبت میلاد پیامبر (ص) در اجرای فرمان عفو عمومی مصوبۀ شورای عالی سیاسی یمن، 70 تن از فریب‌خوردگانی که با متجاوزین به یمن همکاری کرده بودند، آزاد شدند.

العالم – یمن

"کمیتۀ عفو" که از سوی شورای عالی سیاسی یمن مأمور اجرای فرمان عفو عمومی در این کشور شده، روز سه شنبه شماری از افرادی را که هنگام تلاش برای حضور در جبهۀ دشمن یا ایجاد فتنه و آشوب بازداشت شده بودند، آزاد کرد.

آزادی نخستین گروه از این افراد که شمار آنان 70 نفر بود، به مناسبت بزرگداشت زادروز پیامبر اکرم (ص) انجام شد.

بنا بر اعلام مقامات یمنی، شمار دیگری از زندانیان به زودی آزاد خواهند شد. این عده به خطای خود اعتراف کرده و تعهد داده اند که دیگر هیچ گونه همکاری با متجاوزان سعودی نداشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند