افشاگری هادی العامری دربارۀ پروژۀ بسیج هراسی

چهارشنبه 24 آذر 1395
14:27
افشاگری هادی العامری دربارۀ پروژۀ بسیج هراسی «هادی العامری» دبیرکل سازمان بدر، از پایانِ دورۀ «بسیج هراسی» در میان مردم نینوا خبر داد.

العالمعراق

هادی العامری روز چهارشنبه تاکید کرد: سیاستمداران داعشی، به دروغ پردازی ضد بسیج عراق پرداختند و در این کار بسیار مبالغه کردند تا جایی که در میان عشایر نینوا، رعب و وحشت ایجاد کردند.

وی افزود: اما دروغ های آنان نقش بر آب شد و امروز، - در جریان آزادسازی مناطق نینوا- به هر منطقه ای که می رسیم، عشایر با آغوش باز از ما استقبال می کنند.

به نوشتۀ وبگاه شبکه السومریه، العامری که از رهبران بسیج عراق است، خاطر نشان کرد: ما خانواده ها و چارپایانشان را به مناطق امن منتقل می کنیم و به آن ها نوید می دهیم که پیروزی نزدیک است.

گفتنی است که بسیج مردمی عراق، در چارچوبِ عملیات نینوا، عهده دار آزادسازی محور غربی این استان است و تاکنون، علاوه بر فرودگاه تلعفر که مهم ترین موقعیتِ محور غرب نینواست، شمار زیادی از روستاها و مناطق این محور آزاد شدند و خسارت های سنگینی به عناصر داعش وارد شد.

205

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر: چند سؤال از افکار عمومی جهان


کارشناس مسائل ایران : حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد+ فیلم


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس