آزادی حلب توطئه تجزیه را خنثی کرد

جمعه 26 آذر 1395
00:40
عضو فراکسیون "وفاداری به مقاومت" در مجلس نمایندگان لبنان، آزادسازی حلب را دستاورد بزرگ ارتش سوریه توصیف کرد.

العالم سوریه

حسن فضل الله پنجشنبه در سخنانی اظهار داشت: آزادسازی حلب توطئه تجزیه سوریه را خنثی کرد و نشان داد که برخی کشورهای منطقه و جهان چه توطئه های خطرناکی در سر می پرورانند.

فضل الله افزود: ارتش سوریه و متحدانش با بازپس گیری حلب و رهاندن مردمش از چنگال گروه های تروریستی و تکفیری دستاوردی بزرگ را به ارمغان آوردند و توطئه تجزیه این کشور را نقش بر آب کردند.

عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت گفت: دشمنان ملت سوریه می خواستند که از حلب به عنوان پایگاه و خاستگاهی برای تجزیه این کشور استفاده کنند ولی ناکام ماندند.

فضل الله اعلام کرد: برخی کشورهای منطقه و جهان با جمع کردن تروریست ها از مناطق مختلف جهان در حلب می خواستند زمینه را برای سیطره بر سوریه فراهم کنند که این توطئه بزرگ با پایداری ارتش و متحدانش به سرانجام نرسید.

214

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد