روش عجیب برای دور کردن همسر از فیس‌بوک

جمعه 26 آذر 1395
03:06
روش عجیب برای دور کردن همسر از فیس‌بوک یک مرد 35 ساله مصری از همسرش شکایت کرد و مدعی شد که زنش به مدت 3 سال، هر روز او را بیهوش ‌کرده است!

العالم مصر

پایگاه اینترنتی الیوم السابع نوشت، این شکایت در کلانتری جیزه از سوی شخصی به نام طارق ع. و پس از آن مطرح شد که وی دچار بیهوشی شده بود و همسرش "ابتهال" حاضر نشد وی را به بیمارستان برساند، بنا بر این خانواده طارق او را به بیمارستان انتقال دادند، در آنجا مشخص شد که خوردن ماده ای مخدر باعث بیهوشی وی شده و شست و شوی معده برای وی انجام شد.
پس از این اقدام، طارق گفت که هرگز مواد مخدر مصرف نکرده است، مدتی بعد با تحقیقات مشخص شد که همسرش هر روز به خاطر اختلافات زناشویی به وی مواد مخدر می خورانده است.  
همسرش نیز گفت که آنان سه سال قبل ازدواج کردند، اما طارق به او و پسرشان توجهی نداشته و ساعتهای طولانی با دوستانش با استفاده از تلفن همراه چت می کرد، به همین دلیل به او داروی خواب آور می خوراند تا این عادت را ترک کند و حتی دو بار برای طلاق به دادگاه خانواده رفته بود.    

206
 

0% ...

آخرین اخبار

ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید