نشست سه جانبه فردا در مسکو برگزار می شود

دوشنبه 29 آذر 1395
23:52
نشست سه جانبه فردا در مسکو برگزار می شود رئیس کمیته امور بین المللی دومای دولتی روسیه اعلام کرد علی رغم ترور سفیر مسکو در آنکارا، نشست سه جانبه وزرای خارجه روسیه، ترکیه و ایران فردا و طبق برنامه قبلی برگزار میشود.

العالم - اروپا

یک مقام ارشد دومای روسیه اعلام کرده است که با وجود ترور سفیر روسیه در ترکیه، نشست سه جانبه وزرای خارجه روسیه، ترکیه و ایران فردا سه شنبه در مسکو برگزار خواهد شد.

ساعت 19:45 دقیقه به وقت تهران بود که رسانه های محلی در ترکیه، از تیراندازی به سفیر روسیه در آنکارا خبر دادند.

با گذشت دقایقی پس از انتشار این خبر، ابتدا خبرها حاکی از زخمی شدن «آندری کارلوف» حکایت داشتند اما با گذشت ساعتی پس از آن، رسما کشته شدن سفیر روسیه در ترکیه تایید شد.

کارلوف حین بازدید از یک نمایشگاه عکس، مورد تیراندازی از پشت یک جوان 22 ساله قرار گرفت؛ جوانی که رسانه های ترکیه نام او را «مِرت آلتین‌تاش» اعلام کردند.

ترور سفیر در حالی انجام شده که قرار بوده که روز سه شنبه (فردا) نشست سه جانبه ای بین وزرای خارجه ایران، روسیه و ترکیه در مسکو برگزار شود.

حالا رئیس کمیته امور بین الملل مجلس دومای دولتی روسیه اعلام کرده که این نشست، طبق برنامه قبلی برگزار خواهد شد.

«لئونید اسلاتسکی» همچنین تاکید کرده که ترور سفیر مسکو در آنکارا، نباید به روابط روسیه و ترکیه آسیبی وارد کند.

0% ...

آخرین اخبار

یک شهید و ۱۶ زخمی در حمله ارتش رژیم اسرائیل به جنوب غزه


مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد


پیش‌بینی موسسه مالی آمریکایی از کاهش رشد اقتصادی جهان در سال جاری


پاکستان: تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح پایدار در منطقه ادامه خواهد یافت


ایران چهارمین قدرت برتر تولید علم موتور هواپیما در جهان


بقائی: سیاست‌های غیرمسئولانه، عامل شکست آلمان در عضویت شورای امنیت بود


نشست‌های اتیوپی؛ تلاش برای صلح یا پوششی برای تجزیه سودان؟


ایهود باراک: هیچ نشانه‌ای از تضعیف حزب‌الله دیده نمی‌شود


ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم