چاووش‌اوغلو: آتش‌بس فراگیر باید در سوریه برقرار شود

سه شنبه 30 آذر 1395
17:50
چاووش‌اوغلو: آتش‌بس فراگیر باید در سوریه برقرار شود وزیر خارجه ترکیه بر لزوم یافتن راهکار سیاسی برای بحران سوریه و برقراری آتش‌بس فراگیر در تمام مناطق این کشور شد.

العالم - ترکیه

«مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که تنها راهکار سیاسی چاره بحران سوریه بوده و لازم است آتش‌بس فراگیر در این کشور برقرار شود.

وی که در نشست خبری مشترک با «محمد جواد ظریف» و «سرگئی لاوروف» وزیران خارجه ایران و روسیه صحبت می‌کرد، خواستار برقراری آتش‌بس فراگیر در سوریه و رساندن کمک‌های انسانی به مناطق تحت محاصره شد.

وزیر خارجه ترکیه در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت لازم است تلاش‌های بیشتری برای حل بحران سوریه انجام گیرد و واقعیت این است که توافقنامه‌های حاصل شده در مذاکرات صلح ژنو باید اجرایی شود؛ اما این اجرا شدن نیازمند پایبندی تمام طرف‌هاست.

چاووش‌اوغلو درباره عملیات تجاوزکارانه ترکیه در شمال سوریه نیز گفت هدف این عملیات تروریست‌های داعش بوده و بعد از پایان پاکسازی مناطق شمالی سوریه از این گروه، این مکان‌ها را به ساکنین محلی واگذار می‌کنیم.

وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد که کشورش مخالف تقسیم و تجزیه خاک سوریه بوده و اجازه نخواهد داد هیچ گروهی در شهر «منبج» در شمال سوریه پاکسازی نژادی انجام دهد.

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است