شوک در تل آویو، پس از رأی ممتنع آمریکا در شورای امنیت

شنبه 4 دی 1395
00:15
شوک در تل آویو، پس از رأی ممتنع آمریکا در شورای امنیت نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل و یکی از وزرای کابینه نتانیاهو ناراحتی خود از رای ممتنع آمریکا در رای گیری قطعنامه ضد شهرک سازی ابراز کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

دنی دانون نماینده اسرائیل در سازمان ملل از رای ممتنع آمریکا در جریان رای گیری قطعنامه ضد شهرک سازی در شورای امنیت انتقاد کرد و گفت آمریکا باید از حق وتوی خود استفاده می کرد. او همچنین افزود: «چه کسی به شما حق تصویب چنین قطعنامه‌ای را داده است؟»

آمریکا تنها عضو شورای امنیت بود که به قطعنامه ضد شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی رأی ممتنع داد. 14 عضو دیگر به این قطعنامه رأی موافق دادند.

از سوی دیگر یووال اشتاینیتز وزیر انرژی کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به قطعنامه اخیر شورای امنیت و عدم وتوی آمریکا گفت: «واشنگتن اسرائیل را در سازمان ملل تنها گذاشت».

از سوی دیگر، دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه ای ضمن «شرم آور و خصمانه» نامیدن این قطعنامه اعلام کرد که این رژیم «توجهی به آن نخواهد کرد».

0% ...

آخرین اخبار

اژه‌ای: اتحاد ملی و صدای واحد ملت، دشمن را مستأصل کرده است


بقائی: روابط ایران - عمان ممتاز و نمونه است


ایران تحت فشار، تهدید و محاصره مذاکره نخواهد کرد


تروریست جیش الظلم به دار مجازات آویخته شد


تظاهرات صهیونیست‌ها علیه نتانیاهو در تل آویو


تیراندازی در نزدیکی ضیافت خبرنگاران کاخ سفید؛ ترامپ مجبور به ترک محل شد


جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر