دانمارک به داعشی‌ها یارانه و مستمری می‌دهد!

شنبه 4 دی 1395
21:43
دانمارک به داعشی‌ها یارانه و مستمری می‌دهد! برخی رسانه های دانمارک تاکید کردند که دولت این کشور به دهها شهروند که به گروه تروریستی داعش پیوستند، همچنان یارائه پرداخت می‌کند!

العالم - اروپا

روزنامه اکسترا بلادت دانمارک نوشت: دست کم 36 شهروند که مقامات دانمارک می دانند این کشور را به قصد پیوستن به داعش ترک کردند؛ همچنان حقوق و مستمری ویژه افراد بیکار دریافت می کنند.

این روزنامه با بیان اینکه 34 نفر از دفاتر شهرداری و دو تن دیگر از صندوقهای ویژه دولت حقوق و مستمری دریافت کردند، تاکید کرد که این اطلاعات را از وزارت اشتغال به دست آورده است.

دفاتر شهرداری و صندوقهای ویژه که از حمایت و پشتیبانی دولت برخوردارند، خواستار بازگرداندن یارانه ها شدند که به طرز نادرستی میان 29 شهروند داعشی توزیع شدند و گمان می رود که 7  نفر دیگر در درگیری ها کشته شده اند. روشن نیست که این نهادها چگونه می خواهند یارانه هایی به ارزش 672000 کرون دانمارک (حدود 77.300 دلار) را پس بگیرند.

برخی مخالفان در کمیسیون اشتغال وابسته به پارلمان دانمارک از جمله کارستن هونگه از حزب خلق سوسیالیست از این وضعیت به خشم آمدند. هونگه گفت: این مساله کاملا محکوم شده است... زیرا می بایست برای دریافت یارانه، در بازار کار دانمارک حضور داشته باشی.

ترولز لوند بولسن وزیر اشتغال دانمارک وعده داد که تدابیر لازم اتخاذ شود و گفت: این مساله غیرقابل قبول و ننگین است... اگر به سوریه سفر کردی تا در جنگ شرکت کنی و در صفوف داعش بجنگی؛ روشن است که حق دریافت یارانه دولت را نداری!

وی کم کاری دفاتر شهرداری و نیز دستگاه های امنیت دانمارک و سازمان اطلاعات را که درخصوص این مظنونان هشدار ندادند، علت این وضعیت شرم آور دانست.

بنا به برآوردهای سازمان اطلاعات دانمارک، دستکم 135 شهروند این کشور به گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه پیوسته اند و گمان می رود که دانمارک، پس از بلژیک دومین کشور اروپایی در اعزام تروریست به منطقه باشد.

210

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


تفاهم‌نامه با عراق برای خارج‌سازی مغروقه‌های اروند رود


واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره