ترکیه با «دو جنایت» انتقام کشته‌هایش در سوریه را گرفت

يکشنبه 5 دی 1395
17:03
ترکیه با «دو جنایت» انتقام کشته‌هایش در سوریه را گرفت ارتش ترکیه برای گرفتن انتقام تلفاتی که در جریان تلاش برای کنترل شهر الباب سوریه متحمل شده است، ده ها تن از مردم شمال سوریه را به خاک و خون کشید.

العالم - سوریه

مرکز دیده بان حقوق بشر سوریه، وابسته به مخالفان سوری، امروز یکشنبه اعلام کرد که نیروهای ارتش ترکیه در اقدامی انتقام جویانه طی دو روز، دو جنایت در حق مردم شهر الباب در شمال سوریه مرتکب شدند. ارتش ترکیه برای تصرف شهر الباب با داعش درگیر شده بود که در جریان آن تلفات و خسارات سنگینی متحمل شد.
مرکز دیده بان حقوق بشر سوریه افزود: «توپخانه ترکیه روزهای 21 و 23 دسامبر 2016 شهر الباب را زیر آتش گرفت که در این حملات 104 شهروند سوری، از جمله 26 کودکِ زیر 18 سال و 13 دختر و زن بالای 18، سال کشته شدند». 
ارتش ترکیه روز 21 دسامبر با داعش در نزدیکی شهر الباب برای تصرف این شهر درگیر شد که در این درگیری 14 نظامی تُرک کشته و 33 نظامی دیگر مجروح شدند. شهر مرزی الباب آخرین پایگاه شهری داعش در شمال سوریه است.

 

داعش چند روز پیش نیز 2 نظامی ترکیه را زنده زنده سوزاند و فیلم جنایت خود را نیز منتشر کرد، اقدامی که خشم شدید آنکارا را به دنبال داشت.

ترکیه از 5 ماه پیش عملیات نظامی «سپر فرات» را با حمایت شبه نظامیان مخالف سوری، علیه داعش و نیروهای کرد سوری در شمال سوریه آغاز کرده است.

214

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد