هیأت تونسی از اسد عذرخواهی می‌کند

سه شنبه 7 دی 1395
04:43
هیأت تونسی از اسد عذرخواهی می‌کند یک هیأت تونسی برای عذرخواهی به خاطر موضع‌گیری نادرست تونس در قبال بحران سوریه، راهی دمشق خواهد شد.

العالم آفریقا

یک مقام مسؤول در جنبش "طرحی برای تونس" اعلام کرد؛ محسن مرزوق دبیرکل این جنبش و شماری از رهبران آن برای عذرخواهی به نام ملت تونس از بشار اسد رییس جمهور سوریه به خاطر اختلافات سیاسی در قبال بحران سوریه به دمشق خواهند رفت.

 وی که خواست نامش فاش نشود در گفت و گو با هفته نامه الصباح افزود: هیأت تونسی در این سفر که در آینده نزدیک انجام خواهد شد،  آزادسازی حلب از سیطره گروه تروریستی "داعش" را نیز تبریک خواهد گفت.

این منبع ادامه داد: هدف از سفر مرزوق به دمشق، تغییر ذهنیت منفی مردم تونس در قبال سوریه است.

روزنامه الصباح تصریح کرد: این اولین بار از آغاز منازعه در سوریه نیست که یک هیات تونسی راهی  سوریه می شود. اختلاف درباره روابط تونس با سوریه همپنان ادامه دارد و برخی از سر گیری آن را خواستارند، اما عده ای با این موضوع مخالفند.

206
 

 

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد