اسرار تازه از اعدام صدام

جمعه 10 دی 1395
09:08
اسرار تازه از اعدام صدام شخصی که طناب دار اعدام صدام را در خانه‌اش نگه داشته است، اسرار جدیدی دربارۀ اعدام دیکتاتور عراق فاش کرد.

العالم عراق

"موفق الربیعی" مشاور سابق امنیت ملی عراق فاش کرد که شماری از رئیسان و پادشاهان کشورهای منطقه از دولت نوری مالکی درخواست کرده بودند صدام را اعدام نکند.

الربیعی در گفت وگو با شبکه "روسیا الیوم" تصریح کرد: "حاکمان کشورهای منطقه بیم آن داشتند که اعدام صدام به رویه ای تبدیل شود و ملت های منطقه، در هر کشور، محاکمه و اعدام حاکمانشان را خواستار شوند.

الربیعی که طناب دار اعدام صدام را در خانۀ خود نگه داشته است، افزود: مسئولان آمریکایی در قبال اعدام صدام دو رویکرد داشتند، سازمان سیا و وزارت خارجۀ آمریکا خواهان به تعویق انداختن اعدام او بودند اما جورج بوش و وزارت دفاع و سازمان امنیت ملی آمریکا، اعدام او را تایید کردند.

الربیعی همچنین خاطر نشان کرد که یکی از گزینه های مطرح در خصوص سرنوشت صدام، حبس او در زندان گوآنتانامو یا تبعید به جزیره ای در اقیانوس آرام بود.

صدام، دیکتاتور پیشین عراق، پس از آن که در دادگاه، به اتهام جنایت علیه بشریت در چندین پرونده از جمله کشتار ۱۴۳ تن از مردم دجیل در سال ۱۳۶۱ مجرم شناخته شد، در تاریخ ۹ دی ۱۳۸۵ به دار آویخته شد.

صدام از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۸۲ رئیس جمهور عراق بود و سرانجام با حملۀ آمریکا به عراق از پست ریاست جمهوری برکنار شد.

205

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم