ذوالنوری:

انبار کردن مازاد آب سنگین در کشور ثالث ناقض حاکمیت بر آن نیست

شنبه 11 دی 1395
12:24
انبار کردن مازاد آب سنگین در کشور ثالث ناقض حاکمیت بر آن نیست رئیس کمیته هسته ای مجلس گفت: انبار کردن مازاد آب سنگین در کشور ثالث به معنای نقض حاکمیت بر آن نیست.

العالم-ایران

مجتبی ذوالنوری درخصوص فروش 70 تن آب سنگین در مدت 7 ماه از سوی سازمان انرژی اتمی کشور، به خبرگزاری خانه ملت گفت: جمهوری اسلامی در تولید آب سنگین که مصارف متعددی دارد توانمندی است بعد از برجام این روند نه تضعیف شده نه متوقف.

نماینده مردم قم در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه ایران توانمندی خود را از دست نداده است، ادامه داد: به قوت کار خود را انجام می دهیم و توافق هسته ای نه تنها تاثیر منفی بر تولید آب سنگین نداشته است بلکه فضای مناسبی نیز فراهم کرده تا بتوانیم در عرصه جهانی ورود کنیم.

وی گفت: تولید آب سنگین در کشور بیش از نیاز مصارف داخلی است به این جهت ایران قادر است مازاد تولید خود را در بازار جهانی عرضه کند.

این نماینده توضیح داد: با این فضا که بر اساس برجام ایجاد شده است، ظرفیت ذخیره سازی برای ایران تعریف شده است و مازاد آن را به بازار جهانی عرضه می کنیم بنابراین با این نگاه ما توانستیم به جمع فروشندگان محصولات هسته ای در جهان بپویندیم.

ذوالنوری تاکید کرد: پس هم وابستگی کشورهای دیگر به جمهوری اسلامی را به ارمغان آوردیم و هم می توانیم با محصول هسته ای خود ارز آوری کنیم چرا که کارخانه تولید آب سنگین ایران به صورت مرتب کار  و یکی از بهترین آب سنگین های دنیا را تولید می کند.

وی افزود: البته برای مازاد تولید نیز باید فکری می کردیم بنابراین کشور سومی جهت انبار کردن آب سنگین مازاد ایران انتخاب شد و ما از آن کشور می توانیم فروش و صادرات آب سنگین را دنبا کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: انبار کردن مازاد آب سنگین در کشور ثالث به این معنا نیست که اختیاری نسبت به محصول خود نداریم بلکه حاکمیت آن از جمله میزان فروش و قیمت گذاری همچنان بر عهده ایران است و تنها آن کشور محل انبار ما محسوب می شود.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.