درخواست جنبش اسلامی برای آزادی شیخ زکزاکی

دوشنبه 13 دی 1395
08:54
درخواست جنبش اسلامی برای آزادی شیخ زکزاکی اعتراضات به ادامه دستگیری غیرقانونی شیخ زکزاکی رو به افزایش است.

العالم - آفریقا

وبسایت «گاردین.ان‌جی» روز دوشنبه گزارش داد؛ اعضای جنبش اسلامی نیجریه از محمدو بوهاری، رئیس‌جمهور این کشور خواستند شیخ زکزاکی، رهبر این جنبش، همسرش و سایر اعضای این گروه را آزاد کند.
بیانیه «ابراهیم موسی»، سخنگوی جنبش اسلامی از رئیس‌جمهور خواسته است از دستور دادگاه فدرال تمکین کند و اقدامات لازم برای آزادی شیخ زکزاکی را انجام دهد. در بخشی از این بیانیه آمده است: «دولت فدرال باید اتهام‌زنی به این جنبش را در خصوص زیر پا گذاشتن قوانین کشور متوقف کند؛ آن هم زمانی که خودش نمی‌تواند از حکم یک دادگاه فدرال که بیش از یک سال پیش صادر شد، تمکین کند.»
به گفته موسی، طعنه‌آمیز است که بوهاری در پیام خود به مناسبت فرا رسیدن سال نوی میلادی، شیعیان نیجریه را «برادران و خواهران خود» نامید.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «ما تمامی اقدامات خشونت‌آمیز و قتل فرا‌قضایی اعضایمان را در دادگاه‌ها به چالش کشیده ایم. ما حتی در مواجهه با اذیت و آزار و اتهام‌زنی، از قوانین کشور تبعیت کرده ایم. ... اعضای جنبش اسلامی رفتاری صلح‌طلبانه داشته اند و خودشان، اجرای قانون را بر عهده نگرفته اند و یا از قوانین مشروع کشور، تخطی نکرده اند. ما در حالی که می‌دانیم دولت تمایل دارد احکام دادگاه‌ها را زیر پا بگذارد، در دادگاه‌ها به دنبال احقاق حقوقمان بوده ایم.»
موسی همچنین این اتهام را که جنبش اسلامی و شیعیان این کشور، همچون جزیره ای مجزا و دور افتاده هستند رد کرد. وی از رئیس‌جمهور خواست قتل اعضای جنبش اسلامی را در ایالت‌های مختلف بررسی کند.

0% ...

آخرین اخبار

ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان


احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز