مصر «متهم اصلی» انفجار کلیسای قاهره را دستگیر کرد

چهارشنبه 15 دی 1395
23:58
مصر «متهم اصلی» انفجار کلیسای قاهره را دستگیر کرد وزارت کشور مصر اعلام کرد یکی از مظنونانی را که گمان می رود از «عاملان اصلی» انفجار در کلیسای مسیحیان در قاهره باشد، دستگیر کرده است.

العالم مصر
به گزارش رویترز، وزارت کشور مصر ضمن اعلام دستگیری این متهم با نام کرم احمد عبد العال، افزود متهم دیگر با نام مهاب السید قاسم همچنان فراری است.
وزارت کشور مصر، همچنین، از دستگیری متهم شمارۀ سه خبر داد و تأکید کرد که این سه نفر «یک گروهک تروریستی را تشکیل داده بودند و قصد داشتند عملیات های تروریستی دیگری علیه مراکز حیاتی و مهم مصر انجام دهند». از افراد دستگیر شده سه بستۀ انفجاری، مقادیر اسلحه و گلوله کشف شده است.
در انفجار کلیسای مسیحیان مصر در قاهره که ماه گذشته روی داد، 28 نفر کشته شدند. داعش این عملیات را بر عهده گرفت.
 

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش


عارف: مدیریت تنگه هرمز با ایران است؛ یا در میز مذاکره یا در میدان حقمان را تثبیت می‌کنیم


سخنگوی ارتش: بیش از ۴۰ نقطه نظامی راهبردی رژیم صهیونی توسط ارتش مورد هدف قرار گرفت


همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق توسعه می‌یابد


تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد