اذعان "بن طلال" به حمایت آل سعود از داعش

جمعه 17 دی 1395
08:14
اذعان ولید بن طلال شاهزاده میلیادر سعودی در یک مصاحبه تلویزیونی به حمایت مالی آل سعود و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس از گروه تروریستی داعش اذعان کرد.

العالم - عربستان
سایت خبری منامه پست گزارش داد، دستگاه قضایی عربستان دستوری را مبنی بر ممنوعیت سفر ولید بن طلال بازرگان و از اعضای  خاندان سعودی به خارج از کشور و توقف خدمات دهی دولتی به وی صادر کرد. این حکم دوشنبه گذشته در یکی از روزنامه های عربستان منتشر شد.
برخی از فعالان و کاربران شبکه های اجتماعی این دستور را به منزله اعمال تدابیر شدید علیه ولید بن طلال بعد از اظهارات رسانه ای وی دانستند، که در آن نقش رژیم سعودی در تاسیس گروه تروریستی داعش و حمایت و پشتیبانی مالی از این گروه و فعالیت هایش در همه کشورهای عربی را فاش کرد.
ولید بن طلال در گفت وگو با شبکه "سی ان ان" آمریکا بر حمایت حاکمان سعودی و کشورهای عرب خلیج فارس از گروه تروریستی داعش و حمایت مالی آنها از این گروه در آغاز بحران در سوریه و اینکه داعش در ریاض تشکیل شد و رژیم سعودی از این گروه حمایت و از عملیاتش در همه کشورهای عرب پشتیبانی مالی می کند، تاکید کرد.
6

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


قاب خاطرات؛ خاطره حسام زیدان خبرنگار شهید العالم از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال سوریه


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان


قالیباف: قوه مقننه آمادگی هر گونه همکاری و پشتیبانی از قوای نظامی کشور را دارد


سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود


هراس صهیونیست‌ها از کابوس پهپادهای حزب‌الله/ معاریو: نتانیاهو اردک لَنگ است


سازمان ملل: کشتار فلسطینیان در محدوده‌ خط آتش‌بس غزه جنایت جنگی است