میشل عون در نخستین سفر خارجی‌اش وارد ریاض شد

دوشنبه 20 دی 1395
22:29
میشل عون در نخستین سفر خارجی‌اش وارد ریاض شد میشل عون رییس جمهور لبنان در اولین سفر خارجی خود پس از انتخاب به این مقام، وارد ریاض پایتخت عربستان سعودی شد.

العالم لبنان 

پایگاه روسیا الیوم گزارش داد که شاهزاده فیصل بن بندر بن عبدالعزیز در فرودگاه ملک خالد شهر ریاض از عون استقبال کرد.
رفیق شلالا مدیر دفتر اطلاع رسانی ریاست جمهوری لبنان پیشتر گفته بود که عون روزهای دوشنبه و سه شنبه در عربستان سعودی و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در قطر خواهد بود. 
شلالا به خبرگزاری قطر گفت که عون در این سفر روابط دو جانبه لبنان با ریاض و دوحه، اوضاع منطقه و مسائل مشترک را بررسی خواهد نمود.     
خالد الفیصل مشاور ویژه ملک سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی و امیر مکه و محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر در سفر جداگانه به بیروت در نوامبر 2016 دعوت رسمی ملک سلمان و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر را به وی ابلاغ کردند.  
احیای روابط لبنان به کشورهای عرب حوزه خلیج فارس که سال 2016 تیره شده بود از مهمترین چالش های فراروی عون است.
206
 

0% ...

آخرین اخبار

جان کری: حمله ترامپ به ایران هم مثل خروج از برجام اشتباه محض بود


زنگ خطر بحران امنیت غذایی در لبنان به صدا درآمد


اشپیگل: ترامپ و اعراب بزرگترین بازندگان جنگ


راهپیمایی‌ یمنی‌ها در حمایت از پیروزی ایران علیه متجاوزان آمریکایی ـ صهیونی


عراقچی: نام «کمال خرازی» با وقار دیپلماسی ایران گره خورده است


۳۰ کشته بر اثر حمله پهپادی به یک جشن عروسی در سودان


جلسه انتخاب رئیس جمهور عراق فردا برگزار می‌شود


پزشکیان: شهید خرازی از چهره‌های اثرگذار در عرصه دیپلماسی کشور بود


امام شهید انقلاب همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و همواره دعاگوی آنان بودند


بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی در پی شهادت سید کمال خرازی