عامل حملات تروریستی پاریس: «پشیمان نیستم»

جمعه 24 دی 1395
20:50
عامل حملات تروریستی پاریس: «پشیمان نیستم» صلاح عبدالسلام عامل حملات تروریستی نوامبر 2015 پاریس از زندان نامه ای به یک زن ناشناس فرستاد که در این نامه از زندانی شدن خود ابراز پشیمانی نمی کند. مسئولان زندان نیز این نامه را به پروندۀ وی ضمیمه کردند.

العالم اروپا

روزنامه لیبراسیون فرانسه جمعه بخش هایی از نامه صلاح عبد السلام را منتشر کرد و نوشت که این نامه اینگونه شروع می شود: "در حالی برایت نامه می نویسم که نمی دانم از کجا شروع کنم. نامه ات را دریافت کردم. نمی توانم بگویم که آیا نامه ات مرا خوشحال کرد یا نَه ولی قطعاً نامه ات مرا مدتی درگیر جهان خارج از زندان کرد". 

عبدالسلام تبعۀ فرانسه و مغربی تبار است و در حملات تروریستی 13 نوامبر 2015 پاریس پایتخت فرانسه دست داشته است. او تنها کسی در میان عاملان این حملات است که از واکنش نیروهای امنیتی جان سالم به در برد. او که اکنون در فرانیه زندانی است، تن به بازجویی دستگاه قضائی نمی دهد و بیش از هر زندانی دیگر تحت حفاظت است .
به گزارش روزنامه فرانسوی در بخش دیگری از نامۀ عبدالسلامآمده است: "اول اینکه من از بیان آنچه در درونم می گذرد، ترسی ندارم؛ زیرا از وضعیت کنونی خودم خجالت نمی کشم. نکتۀ دیگر اینکه آیا بدتر از آنچه تاکنون درباره من گفته شده است، گفته خواهد شد"؟   
لیبراسیون افزود عبدالسلام نامه های فراوانی دریافت می کند اما فقط به نامۀ این زن جواب داد، نامه ای که از دفتر پستی کورت دور در غرب فرانسه فرستاده شده است.
214
 

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود