بازداشت دو همدست عامل حملات تروریستی فرانسه

چهارشنبه 31 شهريور 1395
20:26
بازداشت دو همدست عامل حملات تروریستی فرانسه دادستان کل پاریس امروز چهارشنبه اعلام کرد؛ دو نفر که اخیرا بازداشت شده اند، به ارتباط داشتن با یک تروریست فرانسوی به نام رشید قاسم متهم هستند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، تحقیقات به عمل آمده نشان می دهد که رشید قاسم طراح حملات تروریستی شکل گرفته در فرانسه است.
دادستان کل پاریس خاطرنشان کرد: در میان حملات یاد شده می توان به کشته شدن دو همسر پلیس در پاریس در ماه ژوئن و کشیش کلیسا در النورماندی در اواخر ژوئیه اشاره کرد.
بر اساس منابع نزدیک به تحقیق و بازجویی، رشید قاسم حلقه اتصال میان عناصر قاتل به شمار می رفت و آنها از او رهنمود می گرفتند .
شایان ذکر است رشید قاسم 29 ساله در سال 2012 فرانسه را ترک کرد و به داعش در عراق و سوریه پیوست. او بیش از شش ماه است که توسط تلگرام با ارسال پیام هایی خواستار اجرای کشتار افراد می شود و شیوه ها و اهداف حملات تروریستی را به طور مشروع شرح می دهد .
مانوئل والس نخست وزیر فرانسه یکشنبه گذشته بار دیگر خاطرنشان کرد که کشورش به دنبال حملات تروریستی شکل گرفته در سال 2015 که در اثر آنها 238 نفر کشته شدند، هم اکنون در حالت آماده باش کامل بسر می برد.
وی بر خنثی کردن روزانه نقشه های اقدامات تروریستی در فرانسه تاکید کرد.
209

 

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد