تماس تلفنی مشاور ترامپ با سفیر روسیه

شنبه 25 دی 1395
09:11
تماس تلفنی مشاور ترامپ با سفیر روسیه مقامات آمریکا به برخی گزارش‌ها درباره اینکه مایکل فلین، مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور منتخب آمریکا با سفیر روسیه در واشینگتن چندین تماس تلفنی داشته است واکنش نشان دادند.

العالم - امریکا
 

به نقل از رویترز؛ برخی گزارش ها از تماس تلفنی مایکل فلین، مشاور امنیت ملی پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا با سفیر روسیه در واشینگتن، درست در روزی که اوباما تحریم هایی ضد روسیه به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا وضع کرد، حکایت دارد.

دولت آمریکا، روسیه را به حملات سایبری با هدف تغییر دادن نتیجه انتخابات به نفع ترامپ متهم کرده‌است. روسیه این اتهامات را رد می‌کند.

29 دسامبر سال گذشته، اوباما فرمان اخراج 35 دیپلمات روسیه از خاک آمریکا را صادر کرد و دو سازمان اطلاعاتی روسیه را هدف تحریم قرار داد.

اولین بار تماس تلفنی بین سرگئی کیسلاک، سفیر روسیه در آمریکا و فلین از سوی دیوید ایگناتیوس، ستون نویس روزنامه واشینگتن پست گزارش شد.

هنوز معلوم نیست که آیا مایکل فلین و سفیر روسیه در تماس  تلفنی‌شان این تحریم‌ها را هم مورد بحث قرار داده‌اند یا خیر.

قوانین آمریکا شهروندان را از مذاکره با دولت‌های کشورهای خارجی مخالف با دولت آمریکا منع می‌کند.

جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید  روز جمعه گفت فلین ماه گذشته یک تماس تلفنی از سفیر روسیه دریافت کرد که خواستار برنامه‌ریزی برای تماس تلفنی رئیس‌جمهور منتخب آمریکا و رئیس‌جمهور روسیه بود.

دولت اوباما گفته که این گزارش‌ها را مشاهده کرده اما آن‌ها هنوز قابل تأیید نیستند.

 

SA

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت


آیا ایران شمارش معکوس افول هژمونی و قدرت تک قطبی آمریکا را کلید زده است؟


استارمر مدعی احتمال حمله روسیه به ناتو شد


نتایج یک نظرسنجی جدید: جایگاه جهانی اسرائیل به ‌شدت تضعیف شده است


اظهارات «جوزف عون» باعث گسست در لبنان می‌شود/ حزب‌الله بخشی جدایی‌ناپذیر از جامعه است


مفاد توافق جدید آتش بس اسراییل با لبنان غیر قابل قبول است/ این توافق بحران داخلی در لبنان را شعله ور می کند


زمزمه‌هایی از سفر فرمانده ارتش لبنان به پاکستان برای دیدار با عاصم منیر