سنای امریکا به نامزد وزارت دفاع ترامپ رای داد

شنبه 2 بهمن 1395
03:50
سنای امریکا به نامزد وزارت دفاع ترامپ رای داد ساعاتی پس از برگزاری مراسم سوگند ریاست جمهوری دونالد ترامپ، منابع خبری گزارش کردند که مجلس سنای این کشور ژنرال جیمز ماتیس مشهور به سگ دیوانه را برای در دست گرفتن سکان پنتاگون ، وزارت دفاع این کشور تایید کرد.

مجلس سنای آمریکا روز جمعه ژنرال بازنشسته جیمز ماتیس را به عنوان وزیر دفاع جدید آمریکا تایید کرد و به این ترتیب نخستین عضو دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا مورد تایید قرار گرفت.

ماتیس هنگام اجرای مراسم رژه در مقابل کاخ سفید که بعد از سوگند اجرا شد ، برای ساعاتی کنار دونالد ترامپ قرار گرفت.

جیمز ماتیس 67 ساله ارتشبد بازنشسته سپاه تفنگداران دریایی ایالات متحده آمریکا است که از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ به عنوان یازدهمین فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا مشغول فعالیت بود. پیش از آن که باراک اوباما در سال ۲۰۱۰ وی را جانشین دیوید پترائوس سازد، ماتیس فرماندهی یگان نیروهای مشترک آمریکا و به طور هم‌زمان فرماندهی متحد تحول نظامی ناتو را به عهده داشت.

وی که زاده شهر پولمن در ایالت واشنگتن است پس از ۴۴ سال خدمت نظامی بازنشسته شد.

0% ...

آخرین اخبار

رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....