زمزمه های امید از پلاسکو+ویدیو

شنبه 2 بهمن 1395
04:48
منابع امدادی حاضر در محل ساختمان پلاسکو از دستیابی به علایمی خبرمی دهند که نشانه زنده بودن تعدادی ازافراد گرفتار شده در زیر آوار ساختمان پلاسکو است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم از محل حادثه پلاسکو گزارش شده است که زمزمه‌های امید از پلاسکو شنیده می‌شود. براساس آنچه از بی‌سیم یکی از ماموران آتش‌نشانی به گوش رسید، گویا از پشت دیوار چند نفر را با دستگاه تشخیص داده‌اند. به آنها گفته‌اند بکوبید به دیوار، آنها هم به دیوار کوبیده‌اند. صدا از پارکینگ پاساژ کویتی‌ها یعنی ضلع غربی ساختمان پلاسکو شنیده شده است.

ایسنا ازمحل حادثه گزارش کرد: گویا به جز آتش‌نشانان، تعدادی کارگر هم زیر آوار هستند. بر اساس اظهارات یکی از آتش‌نشانان، تلفن همراه این کارگرها روشن بوده و در تماس بوده‌اند اما در حال حاضر تلفنشان خاموش شده است. این احتمال وجود دارد که شارژ دستگاهشان تمام شده باشد. همچنین ممکن است افرادی که گفته می‌شود به پیام ماموران پاسخ داده و به دیوار کوبیده‌اند، همین کارگرها باشند.

با این حال  هنوز خبری مبنی بر زنده ‌بودن افرادی در زیر آوار از سوی منابع رسمی حاضر در محل حادثه اعلام نشده است.

در سومین روز آواربرداری ساختمان تخریب شده پلاسکو صدها نیروی سازمان آتش نشانی و سایر واحدها در محل مشغول فعالیت هستند و تلاش آنان برای کمک به افرادی  که احتمال داده می شود در طبقات منفی پلاسکو گرفتار شده اند همچنان ادامه دارد.

مرتضی طلایی نایب رییس شورای شهر تهران جمعه شب پیدا شدن یک جسد از زیر آوار ساختمان پلاسکو را تایید کرد، اما هویت این فرد را اعلام نکرد.

طلایی گفت: در حال حاضر تنها یک نفر از زیر آوار ساختمان پلاسکو پیدا شده است.

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی هم اعلام کرد : بدن، سر و صورت آتش نشان شهید آسیب دیده است و هم اکنون امکان شناسایی وجود ندارد.

وی ادامه داد : جسد این شهید باید از ساختمان پلاسکو به محوطه منتقل شود تا از روی کارت شناسایی بتوان هویتش را مشخص کرد.

همچنین یکی از آتش نشانان فعال در امداد رسانی ساختمان پلاسکو به نام بهنام میرزاخانی بر اثر سوختگی شهید شد.

این مامور آتش نشانی از روز گذشته به علت سوختگی شدید بالای 60 درصد از بیمارستان سینا به بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری منتقل شده بود و از دیروز در بخش ICU بستری بود که متاسفانه صبج جمعه به علت شدت سوختگی جان خود را از دست داد.

ساختمان هفده طبقه پلاسکو در خیابان جمهوری صبح روز پنجشنبه سی ام دی ماه دچار آتش سوزی شد و پس از مهار بخشی از آتش ساعت یازده و نیم ظهر همان روز به طور کامل فروریخت.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت