فرصتی برای رایزنی پیش از اجلاس آستانه

يکشنبه 3 بهمن 1395
22:06
فرصتی برای رایزنی پیش از اجلاس آستانه وزیر امور خارجه قزاقستان در یک ضیافت ناهار کاری به افتخار روسای هیات های ایران، روسیه و ترکیه با آنان در خصوص آخرین ترتیبات اجرایی اجلاس آستانه رایزنی و تبادل نظر کرد.

العالم - آسیا

خیرت عبدالرحمان اف وزیر امور خارجه قزاقستان ظهر امروز یکشنبه ۳ بهمن در یک ضیافت ناهار کاری به افتخار روسای هیات های ایران، روسیه و ترکیه با آنان در خصوص آخرین ترتیبات اجرایی اجلاس آستانه که به میزبانی قزاقستان برگزار می شود رایزنی و تبادل نظر کرد.

در این دیدار وزیر خارجه قزاقستان با ارائه گزارشی از اقدامات اجرائی و تشریفاتی برای برگزاری هرچه بهتر اجلاس آستانه، بر آمادگی کشورش برای ارائه هرگونه کمک به سه کشور ضامن گفتگوهای آستانه برای موفقیت بیشتر این اجلاس تاکید کرد.

روسای هیات های ایران، ترکیه و روسیه نیز در این ضیافت، دیدگاه های خود برای برگزاری موفق این نشست را مطرح کردند.

هیاتهای ایران، ترکیه و روسیه که از دیروز وارد آستانه شده اند رایزنی های مستمر و فشرده ای را در خصوص این نشست آغاز کرده اند.

ریاست هیات روسی در این نشست بر عهده لاورنتیف نماینده ویژه پوتین در امور سوریه، ریاست هیات ترکیه برعهده سدات اونال معاون وزیر خارجه این کشور و ریاست هیات ایرانی بر عهده حسین جابری انصاری معاون عربی و آفریقا وزارت امور خارجه کشورمان است.

0% ...

آخرین اخبار

عارف: بر سر حق مردم ایران ایستاده‌ ایم


مخالفت اسپانیا با عملیات ناتو در تنگه هرمز


قالیباف: مقابل ابتکارات ما، آمریکا نتوانست اعتماد ایران را جلب کند


وال استریت ژورنال یکی دیگر از دروغ های ترامپ را رو کرد


بازدید میدانی رئیس‌جمهور از وزارت نفت


6 شهید در حمله امروز جنگنده های صهیونیستی به لبنان


تظاهرات ضد جنگ صهیونیست ها در تل آویو و حمله پلیس به آن ها


شهادت ۲۲۱ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در جنگ اخیر


اسلامی: انتخابات در موعد مقرر با مشارکت گسترده برگزار خواهد شد


تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز