شرط معارضین سوری برای ادامه جنگ!

دوشنبه 4 بهمن 1395
17:36
شرط معارضین سوری برای ادامه جنگ! سخنگوی هیات گروه های معارض سوری گفت که این گروه ها در صورت شکست گفت و گوها با نمایندگان دولت سوریه در آستانه، به جنگ ادامه خواهند داد.

العالمسوریه  

سخنگوی هیات گروه های معارض سوری گفت که این گروه ها در صورت شکست گفت و گوها با نمایندگان دولت سوریه در آستانه، به جنگ ادامه خواهند داد.

اسامه ابو زید در گفت و گو با خبرگزاری فرانسه افزود: اگر میز مذاکره مشکل را حل کند از آن حمایت می کنیم، اما اگر موفق نشود جز ادامه جنگ راهی نداریم! 

وی این مطلب را پس از مخالفت گروه های معارض مسلح با شرکت در گفت و گوی مستقیم در اولین جلسه مذاکره با نظام سوریه مطرح کرد.

ابو زید توضیح نداد که معارضین مسلح در گفت و گوی مستقیم با نظام سوریه در جلسه آتی اجلاس آستانه شرکت می نماید یا خیر؟

هدف از این مذاکرات که زیر نظر روسیه، ایران و ترکیه است تقویت توافق آتش بس میان نظام سوریه و معارضین مسلح است که اواخر ماه گذشته آغاز شد.

دولت سوریه امیدوار است که این اجلاس به حل سیاسی فراگیر و توقف بحرانی منجر شود که 6 سال ادامه دارد.

206

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت