نگرانی ناتو از واکنش روسیه؛

سپر موشکی اروپا به اوکراین نمی‌رود

پنج‌شنبه 14 بهمن 1395
17:55
سپر موشکی اروپا به اوکراین نمی‌رود مذاکرات ناتو با اوکراین درباره مشارکت این کشور در برنامه سپر موشکی اروپا تعلیق شده است.

العالم - اروپا

روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا نوشت: ناتو مذاکره با اوکراین درباره پیوستن این کشور به سامانه سپر موشکی اروپا را از ترس واکنش منفی روسیه به حال تعلیق در آورده است.

این روزنامه آمریکایی افزود: نوعی تنش در ناتو وجود دارد؛ برخی اعضای آن معتقدند دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا خواستار تقویت همکاری با روسیه است، و برخی نیز بر این باورند که افزایش تنش در شرق اوکراین باعث عدم موفقیت تلاش های واشنگتن و بروکسل برای اصلاح روابط با روسیه خواهد شد.

وال استریت ژورنال با تاکید نسبت به اینکه ناتو این تصمیم را با احتیاط اتخاذ نموده، تصریح کرد که روسیه شدیدا از طرح توسعه سپر موشکی اروپا انتقاد کرده بود.

206
 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

متن تبیینی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا


ترامپ: منتقدان تفاهم با ایران یا حسودند یا احمق


پزشکیان: توافق ایران و آمریکا پیامی از ایران مقتدر است


گزارش العالم از تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی و وخامت بحران انسانی در غزه + فیلم


تحلیلگر سیاسی: امضای الکترونیکی، جدیت کاهش تنش بین تهران و واشنگتن را اثبات می‌کند +فیلم


یمن در واکنش به امضای یادداشت تفاهم: پیروزی تاریخی ایران در برابر تجاوز است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه قبرس با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران


یدیعوت آحارانوت: ایران بزرگترین برنده است و این توافق، جایگاه تهران و حزب الله را تقویت می‌کند


پخش سرود ملی کشورمان و ادای احترام نظامی به ایران در برنامه پرمخاطب جام جهانی عراق +فیلم


پیام تبریک امامعلی رحمان به پزشکیان