احتمال وضع محدودیت برای ورود مسلمانان از جمله ایرانیان به انگلیس

جمعه 15 بهمن 1395
16:30
احتمال وضع محدودیت برای ورود مسلمانان از جمله ایرانیان به انگلیس امکان دارد که پس از آمریکا در انگلیس هم محدودیت‌هایی برای ورود مسلمانان به خاک این کشور اعمال شود.

العالم - اروپا

به گزارش دیلی‌استار، فرودگاه‌های انگلیس هم احتمالا ممنوعیت‌هایی را برای ورود پناهجویان از 7 کشور اعمال می‌کنند. به نوشتۀ این روزنامه، دولت این کشور در زمینه اعمال چنین محدودیتی در فرودگاه‌های این کشور با آمریکا مذاکراتی را آغاز کرده است و در صورت نهایی شدن چنین تصمیمی، از سوار شدن مسافران به پروازهایی به مقصد آمریکا جلوگیری می‌شود.

فرودگاه‌های هیترو، منچستر و ادین‌بروگ از جمله مبادی ورودی هستند که احتمالا تحت تاثیر این اقدام قرار خواهند گرفت و ضمن ثبت اثر انگشت، گذرنامه افراد هم مورد بازبینی قرار می‌گیرد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور جدید آمریکا با صدور فرمانی ورود اتباع 7 کشور لیبی، سومالی، ایران، سودان، یمن، عراق و سوریه را به شدت محدود کرده است. «ترزا می» نخست‌وزیر انگلیس از اعمال چنین محدودیت‌هایی انتقاد کرده و اعلام کرده است چنین اقدامی را در کشورش اعمال نخواهد کرد.

این در حالی است که 34 درصد از انگلیسی‌ها از چنین محدودیت‌هایی استقبال می‌کنند و به نظر می‌رسد که امکان دارد این اعمال محدودیت‌ها در آینده در انگلیس هم اجرایی شود.

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی