صالحی: ۱۴۹ تن کیک زرد وارد کشور شد

يکشنبه 17 بهمن 1395
20:11
صالحی: ۱۴۹ تن کیک زرد وارد کشور شد رئیس سازمان انرژی اتمی از ورود ۱۴۹ تن کیک زرد به کشور در ۴ محموله پروازی که از هفتم بهمن آغاز شده خبر داد و گفت: آخرین بخش این محموله روز سه‌شنبه ۱۹ بهمن وارد کشور می‌شود.

العالم ـ ایران
علی‌اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، از ورود 149 تن کیک زرد به کشور در 4 محموله پروازی خبر داد و گفت: از هفتم بهمن امسال اولین محموله از چهار محموله جدید کیک زرد وارد ایران شد که محموله چهارم انشاءالله روز سه‌­شنبه 19 بهمن وارد کشور خواهد شد و جمعاً 149 تن کیک زرد به ذخایر کشور افزوده می‌شود.

وی در توضیح بیشتر عنوان کرد: همزمان با اجرای برجام و در یک سال گذشته چیزی حدود 210 تن اورانیوم وارد کشور کردیم که یک مقدار از آن در قبال اورانیوم با غنای 3.5 درصدی بود که به خارج فرستاده بودیم.

صالحی افزود: این 149 تن به اضافه 210 تنی که از قبل وارد شده بود جمعا 359 تن می‌شود که براین اساس، این میزان به ذخایر کیک زرد کشور افزوده شده است.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: آن قسمی که خوردم و گفتم برخی جاها حتی فعالیت‌های هسته‌ای سرعت می‌یابد، یک مورد آن همین است.

رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت و گو با فارس، با یادآوری این نکته که در طول37 سال بعد از انقلاب حتی یک گرم کیک زرد وارد کشور نشده بود، خاطرنشان کرد: الان به لطف الهی با ورود محموله چهارم در روز سه‌شنبه (پس فردا) 359 تن کیک زرد در این فاصله یک ساله وارد کشور شده که براین اساس قریب 60 درصد به ذخایر کیک زردمان اضافه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است