حمله آل‌خلیفه به سوگواران در مراسم شهادت حضرت فاطمه (س)

يکشنبه 24 بهمن 1395
11:09
حمله آل‌خلیفه به سوگواران در مراسم شهادت حضرت فاطمه (س) حمله نیروهای نظام آل خلیفه به تظاهراتی در بنی جمره و مراسمی در الدراز به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) چندین مجروح به جا گذاشت.

العالم بحرین
دیروز شنبه دست کم 10 نفر در تیراندازی نیروهای نظام بحرین به تظاهرکنندگان بنی جمره و مراسم عزاداری در الدراز مجروح شدند.
نیروهای وزارت کشور بحرین با استفاده از گلولۀ ساچمه ای و بمب های گازی به مقابله با تظاهرکنندگان پرداختند که در اثر آن 10 نفر مجروح شدند.
بنی جمره برای سومین روز متوالی شاهد اعتراض های مردمی به شهادت رضا الغسره، محمود یحیی و مصطفی یوسف است که هنگام فرار از کشور در حالی که سوار قایق بودند مورد حمله نیروهای امنیتی قرار گرفتند.
در الدراز نیز بر اثر شلیک گاز اشک آور به مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تعدادی از عزاداران از جمله چند سالمند دچار خفگی شدند.

 

202

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی


پیام عراقچی به دبیرکل حزب‌الله لبنان: هرگونه توافق با برقراری آتش‌بس در لبنان پیوند دارد