زخمی شدن خبرنگار زن الجزایری در موصل +عکس

دوشنبه 25 بهمن 1395
11:51
زخمی شدن خبرنگار زن الجزایری در موصل +عکس یک خبرنگار الجزایری که برای پوشش خبری درگیری های غرب موصل به عراق اعزام شده بود ، زخمی شد .

العالم - عراق

خبرنگار شبکه العالم روز دوشنبه به نقل از دفتر اطلاع رسانی فرماندهی بسیج مردمی عراق گزارش داد، یک خبرنگار زن الجزایری در غرب شهر تلعفر در غرب شهر موصل عراق مجروح شد.
بر اساس این گزارش، " سمیره مواقی" خبرنگار الجزایری با گروه اعزامی ستاد اطلاعات جنگ ارتش عراق به غرب تلعفر همکاری می کرد، که در درگیری مسلحانۀ بسیج مردمی با داعش زخمی شد.

 

 

214

0% ...

آخرین اخبار

رئیس مجلس شورای اسلامی وارد باکو شد


عصبانیت ترامپ از مصوبه سنای آمریکا درباره توقف جنگ علیه ایران


قالیباف رهسپار باکو شد


حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.