تصاویر؛ طرح خلاقانه اتاق ملاقات تاشو گوگل

دوشنبه 25 بهمن 1395
20:17
تصاویر؛ طرح خلاقانه اتاق ملاقات تاشو گوگل اتاق ملاقات تاشو کمپانی گوگل به سادگی هر چه تمامتر به یک دفتر کار موقت کشویی تبدیل می شود و پس از اتمام جلسه به راحتی این اتاق کار تاشو جمع می‌شود.

العالم - گوناگون

طراحی و اجرای خلاقانه اتاق ملاقات تاشو کمپانی گوگل در حالی توسط موسسه فناوری ماساچوست با همکاری شرکت گوگل ساخته و به اجرا درآمده است که این ایده به سادگی هر چه تمامتر به  یک دفتر کار موقت کشویی تبدیل می شود که پس از اتمام جلسه به راحتی این اتاق کار تاشو جمع می‌شود.

اتاق ملاقات تاشو کمپانی گوگل در واقع برای افرادی طراحی شده که بدون ایجاد وقفه و مزاحمت در مورد یک موضوع کاری و حتی شخصی به هم به مکالمه بپردازند .

موسسه فناوری ماساچوست و شرکت گوگل در همکاری مشترک موفق به طراحی این سیستم نوآورانه شدند که Transformable Meeting Spaces (اتاق ملاقات قابل تغییر شکل) نام دارد.
این ساختار فوق‌العاده از سقف روی زمین کشیده شده و دارای ۱۰ فوت عرض و  ۸ فوت ارتفاع است و می‌تواند ۸  نفر را در خود جای دهد.
کاربران می‌توانند به سادگی و پس از اتمام جلسه این اتاق کشویی را جمع کنند. همانطوری که در تصاویری می بیندی ساختار این اتاق کار تاشو این گونه است که به  با ۳۶ میله فایبرگلاس پیوسته به سقف سالن متصل شده و به سادگی قابل اجرا خواهد بود.
این در حالی است که طراح این اتاق ملاقات تاشو کمپانی گوگل به منظور جلوگیری از خروج سر و صدا از این اتاق جلسه، این ساختار با تخته‌های سه لا که حکم یک اسکلت خارجی را دارد، پوشیده شده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم