روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف
سه شنبه 26 بهمن 1395 - 17:56

تخم مرغ یکی از محبوب ترین و رایج ترین مواد غذایی برای آشپزی در تمامی کشورهای دنیاست که به روش های گوناگونی پخته و سرو می شود.

العالم - گوناگون

 تخم مرغ یکی از محبوب ترین و رایج ترین مواد غذایی برای آشپزی در تمامی کشورهای دنیاست که به روش های گوناگونی پخته و سرو می شود.

به طور مثال در ایران انواع مختلف تخم مرغ شامل نیمرو، آب پز، عسلی، خاگینه و املت است و در غذاهای گوناگونی همانند کوکو، کتلت، میرزاقاسمی یا کیک ها و دسرها استفاده می شود.

علاوه بر تخم مرغ، از تخم دیگر پرنده ها همانند اردک یا شترمرغ نیز برای آشپزی استفاده می شود که به سلیقه و ذائقه افراد بستگی دارد. این ماده خوراکی از دیرباز برای مردم جهان از ارزش و اعتبار زیادی برخوردار بوده و به خاطر مواد مغذی، پروتئین و دیگر خواصی و ویژگی هایی که دارد، نمونه های گوناگونی از آن را در جهان شاهد هستیم.

در همین راستا و به منظور آشنایی با جالب ترین روش های سرو تخم مرغ در جهان در ادامه با ما همراه باشید.

استرالیا: بیکن، تخم مرغ و رول باربیکیو

روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

پیاز سوخاری، نیمرو، بیکن و سس باربیکیو روی نان تست برشته

 آرژانتین: ماتامبره

روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

ماتامبره حاوی یک لایه باریک استیک است که با تخم مرغ آب پز، سبزیجات و گیاهان معطر پر شده و درون فر یا روی باربیکیو، کباب می شود. اسلایس های این غذا به هر دو صورت گرم و سرد سرو می شود.

 چین: تخم مرغ صدساله

روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

برخلاف نامش، این تخم مرغ ها فقط به مدت چند هفته یا چند ماه در مخلوط خاک رس، خاکستر، نمک، آهک و سبوس برنج نگهداری می شوند تا حالت ژلاتینی پیدا کنند. در این مدت زرده ی تخم مرغ به رنگ سبز یا خاکستری با بوی سولفور و آمونیاکتبدیل می شود.

اتیوپی: دورو وات

روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

این خورش مرغ حاوی تخم مرغ آبپز است که به همراه اینجرا، نوعی پنکیک نازک که از ارزن تهیه می شود، سرو می گردد.

  هند: کاری تخم مرغ

روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

برای پخت این خورش بسیار خوشمزه به پیاز، گوجه فرنگی و کاری تند سبز و تخم مرغ نیاز است. ابتدا با مواد یاد شده سس را درست می کنید و سپس تخم مرغ های آب پز شده را به صورت مکعبی خرد کرده و درون آن می ریزید. تخم مرغ باید ۱۰ دقیقه یا بیشتر درون این سس خیس بخورد تا طعم کاری بگیرد.

 ژاپن: اونسِن تاماگو

روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

این غذای ژاپنی به این صورت است که تخم مرغ با حرارت کم و به مدت طولانی درون آب جوش پخته می شود تا زرده نه شل باشد نه سفت. به محض کندن پوست تخم مرغ، آن را درون یک کاسه کوچک از سوپ گندم و سس سویا سرو می کنند.

  مکزیک: هووو رنچرو

روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

نام این غذا به مفهوم «تخم مرغ های مزرعه» است و در اصل، نیمرو به همراه سس تند گوجه فرنگی به همراه نان ذرت، برنج و لوبیا است.

فیلیپین: بالوت

روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

این غذای خیابانی فیلیپینی ها، جنین اردک درون تخم است که درون آب جوشانده شده و مستقیما از درون پوسته آن خورده می شود. البته گاهی به همراه سرکه، سس سویا و برگ بو هم پخته شده و درون نان سرو می شود.

تونس: بریک

روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

این غذا که شبیه سمبوسه است، به این صورت تهیه می شود که یک تخم مرغ کامل درون نان مثلثی قرار داده شده و به همراه پیاز، ماهی تن، حریصا و جعفری درون روغن داغ، سرخ می شود. در آخر هم به همراه پنیر و کیپر تزئین و سرو می گردد.

 انگلیس: اسکاچ اِگ

روش های سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

این تخم مرغ در انگلیس از بیشترین محبوبیت برخوردار است و برخلاف نامش، از اسکاتلند نیامده. این غذا در واقع یک تخم مرغ آب پز است که درون سوسیس و نان گذاشته شده و در روغن سرخ می شود.

 

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها

loading