همسر موگابه: جسد شوهرم در انتخابات پیروز می‌شود!

شنبه 30 بهمن 1395
11:48
همسر موگابه: جسد شوهرم در انتخابات پیروز می‌شود! همسر رئیس‌جمهور زیمباوه مدعی شد حتی جسد موگابه هم در انتخابات این کشور پیروز می‌شود!

العالم - آفریقا

به نقل از بی‌بی‌سی؛ همسر رابرت موگابه، رئیس‌جمهور 92 ساله زیمبابوه مدعی شد وی به اندازه‌ای محبوب است که اگر از دنیا برود، جسدش می‌تواند در انتخابات سال آینده شرکت کند و پیروز شود. گرِیس موگابه 51 ساله این اظهارات را در یک جلسه حزب حاکم زانو پی‌اف بر زبان راند.
رابرت موگابه از سال 1980 و پایان حکمرانی سفیدپوستان بر این کشور، فرد شماره 1 سیاست در زیمبابوه بوده است.
گریس موگابه به حضار گفت: «وقتی روزی خدا تصمیم بگیرد موگابه بمیرد، ما جسدش را به عنوان نامزد در برگه‌های رأی‌گیری قید خواهیم کرد. ... مردم را خواهید دید که به جسد موگابه رأی خواهند داد. من این موضوع را به شما جدی می‌گویم تا نشان دهم چگونه مردم عاشق رئیس‌جمهورشان هستند.»
موگابه از سوی حزبش برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده چراغ سبز دریافت کرده است؛ ولی به تازگی حضور خود را در برنامه‌ها و انظار عمومی کاهش داده است.
در سپتامبر سال گذشته شایعاتی در خصوص مرگ موگابه پس از کوتاه شدن زمان حضور او در یک نشست اتحادیه آفریقا و سفرش به دبی برای معاینات پزشکی بر سر زبان‌ها افتاد. اما وی پس از مدتی از این واقعه با طنز یاد کرد و گفت در واقعمرده بود؛ ولی دوباره زنده شد.

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند


نماینده مجلس: بازیابی سکوهای پارس جنوبی نشان‌دهنده توان بازسازی سریع صنعت نفت و گاز است


۹ شهید و تعدادی زخمی در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به غزه


پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد


ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد